tiistai 10. joulukuuta 2013

30

Mulla on tänään synttärit. Täytän kolkyt. Yäk. Toisaalta, onpahan ainakin mitä syyttää kaikista erikoisista vaivoista, mitä tässä vähän väliä tuntuu ilmenevän. Esimerkiksi tänään sain edes jonkinlaisen diagnoosin muutamia viikkoja vaivanneeseen oikean jalan kipuiluun eikä enää tarvitse googletella veritulppaa pitkin yötä. Ehkä se onkin iskias! Wohoo!

Iskias taas olisi todella hyvä syy harrastaa liikuntaa ja sitä mun pitikin tänään, mutta kyllä läski tekosyyt aina keksii. Tänään: koska söin kunnon lounaan vasta kello kaksi päivällä enkä voinut sitten heti mennä nostamaan rautaa. Sivusyyt: kolmelta olin vielä kaupassa, mutta ostin pakasteita joten ne piti viedä kotiin pakastimeen enkä voinut siis mennä salille siitä suoraa enkä tietenkään enää kotiin menemisen jälkeen lähde yhtään mihinkään. Edes hiihtämään, vaikka keli olisi ollut juurikin paras ja löysin molemmat monotkin.

Huomenna sitten.

Tänään keskitytään vain olemaan sankari.

IMG_5099-1

Muuten se menisikin ja on mennyt ihan hyvin, mutta headsettini hajoaa. Ilman sitä ei voi nykyelämässä elää. Olisin myös kiukuspäissäni tilannut uuden synttärilahjaksi, mutta halvimmassa paikassa lukee nyt "väliaikaisesti loppu". Eilen niitä oli vielä. Ja aiemmin päivällä.

Jotain hyvääkin kyllä: voitin Veikkauksen arvalla 5 euroa. Mun piti voittaa miljoona, mutta se nyt sitten jäi vielä.

Mitä ite tekisit, jos voittaisit paljon rahaa? Tiedätkö miltä tuntuu olla kolkyt?

Ps. en suosittele tekosyiden keksimistä liikunnan skippaamiseksi.

4 kommenttia :

 1. Tiedän, koska olen jo muutaman vuoden ylikin :) Jossain vaiheessa elämää asetin itselleni jonkun typerän rajan (joo, meillä naisilla on tätä vikaa), että kun olen 30 elämän tulee olla järjestyksessä. No, kaikki ei mene aina niin kuin toivoisi mutta ihan hyvin olen silti eläneeksi tullut. Suurin osa haaveista oli toteutettuna tuona maagisena päivänä, mutta vielä jäi jotain tavoiteltavaakin. Tsemppiä, ikä on vaan luku joten mitäpä siitä sen enempää stressaamaan.
  T. vähän ikäloppu ano, mutta silti onnellinen ainakin välillä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä onko mulla ollut mitään kovin suuria tavoitteita tiettyyn ikään mennessä, kunhan oon vaan elellyt ja mennyt eteenpäin. Näin kuukausi synttäreistä, eipä tämä nyt sen kummemmalta tunnu kuin aiemmin, vaikka ikää tulikin lisää.

   Onnellisuus on tärkeämpää kuin numerot :)

   Poista
 2. Myöhästyneet synttärionnittelut!

  Ei se niin paha ole olla kolmekymppinen, oma elämä meni kyllä ulkoisista syistä sekaisin just samoihin aikoihin kun täytyin, mutta ihan normaalielämää. Jos ison rahamäärän voittaisin, varmaan kävisin reissaamassa jossain, missä vesi on tarpeeksi lämmintä snorklausta varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Myöhästynyt vastaus ;)

   Lämmin vesi kuulostaa näin talvella aika ihanalta asialta :)

   Poista