torstai 5. joulukuuta 2013

Iltaa odotellessa

Bileiden järkkääminen on kyllä mukavaa puuhaa. Harmi, että omat synttärit on vain kerran vuodessa eikä noin muuten pahemmin tule kemuja järkkäiltyä yleensä. Tekemistähän tietysti on, mutta onneksi on voinut jakaa siivoilua, kauppareissun ja leipomista monelle eri päivälle viikon aikana. Eilinen pukkasi kyllä olemaan kiireinen, kun hamusin kaupassa ensin kärryn täyteen kamaa ja sen päälle kiersin Alkoa ostoskorin kanssa. Joku reilu pari tuntia mulla meni yhteensä 3-4 kaupan kiertämiseen, mutta sitten oli sekin suoritettu. Leivoin vielä illalla sen unelmatortun joten ainakin mulla on jo jotain tarjottavaakin.

Eniten kyllä harmittaa, kun mun Nellyn tilaus ei sitten millään voinut saapua mulle jo tällä viikolla ja nyt joudun koluamaan kahet bileet jossain tylsässä mustassa mekossa, mutta kai se menee. Vielä enemmän harmittelin, kun en ole ostanut kaupoissa vastaantulleita mustia kimallesukkiksia, koska semmoset olisivat mustan perusmekon kanssa todella hyvä valinta. Vähän jotain blingblingiä asuun. Pitää tosin vielä tutkia sukkahousukokoelma läpi, koska yhdet siniset blingblingsukkikset mulla ainakin on.

IMG_4649-1

IMG_4650-2
Paita - Zara, farkut - Vero Moda muistaakseni ja kengät tilattu Nellyltä

Olen koko ajan kuvitellut, että mun siivousprojekti on ihan hyvällä mallilla, mutta hitto kuinka sekasin voi naisen keittiö olla! En näe järkeä sen puunaamiseen ennen kuin viimesetkin tarjottavat on saatu uunin kautta pöytään. Eli huomenna.

IMG_4667-4

Muutenhan olisin tänään leiponut kaiken valmiiksi, mutta iltani katkaisee ratsastustunti seuraavaksi. Ehkä saan sen jälkeen kuitenkin tehtyä jotain ettei perjantaille jää ihan kaikki. Aion nimittäin nukkua pitkään ja räpsytellä ripsiäni turkulaiselle, joka luokseni tänä iltana saapuu.

IMG_4668-5
Pipo - Asos, takki - Zalando ja lapaset Anttilasta

Ihana viikonloppu kyllä luvassa hyvässä seurassa :) Nyt pitää mennä tekemään jotain syömiseks kelpaavaa, että jaksaa ratsastaa!

Ps. kuvituksena eilisen asu.

2 kommenttia :