tiistai 3. joulukuuta 2013

Jännetupenrapinat

Piti käyttää otsikkoon sana, jonka tajuaminen aiheutti hihitystä. Olen nauranut muutenkin viime aikoina niin väsyneille turkulaispuujaloille, että huumorintajuni tasoa on ihan pakko hieman epäillä. Kuten jos syö taikinaa, niin on tosi vaikea kyllä sen jälkeen mahtua uuniin.

IMG_4565-1

IMG_4567-2

Nuo taikinat olivat ilmeisesti olleet kakkuvuuassa, kun olivat mahtuneet uuniin.

Otin tänään pitkästä aikaa järkkärin käteeni. Pienen tauon jälkeen huomaa kuinka loistava laite on. Ihan uudenlaista intoa taas kuvailla.

IMG_4571-3

IMG_4575-4
Neule - Seppälä, leggingsit - Gina Tricot, kenkämerkkiä en yhtäkkiä muista ulkoa

IMG_4607-5

Mulla on tänään ollut siivouspäivä. Itse asiassa vaihdoin järjestystä tähän huoneeseen ja nyt onkin sitten mukava rötkötellä sohvalla katellen tv-sarjoja, kun sohva on vastakkaisella seinällä eikä sänky kuten aiemmin.

IMG_4620-8

IMG_4634-9

IMG_4635-10

En tietenkään millään voinut suorittaa kaikkea samana päivänä joten huomiselle jää vielä lopun kämpän siivoilu sekä unelmatortun leipominen. Pääsen syömään taikinaa! Niin ja sitä torttua sitten joskus..

Siivoilut ja leipomiset liittyvät siihen, että aion pitää pienet synttärikekkerit perjantaina. Mulla on lähinnä huominen enää aikaa hoitaa suurimmat siivoilut sekä hakea kaupasta kaikki tarvittavat raaka-aineet juhlatarjoiluun. Torstaina on ratsastustunti ja maailman parhaiden puujalkavitsien viljelijä tulee mun luo :) Jei!!

Ainiin, otsikko liittyy siis mun jännetupentulehdukseen, joka on viime aikoina taas oireillut ja tänään varsinkin, kun siivousta on ollut ohjelmassa. Se varmaan aisti tän siivousviikon, kun rupesi aluksi varovaisesti vihlomaan ja nyt onkin jo sitä luokkaa, että voltarenit tekisi yöllä hyvää.

Nyt muihin puuhiin, vi ses!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti