torstai 12. joulukuuta 2013

Olokapäät

IMG_5105-1

Olen todella hyvä juttelemaan randomeissa paikoissa ihan randomeille ihmisille ihan mistä vaan. En vaan tee sitä nykyään kovin usein. Johtuu varmaan siitä, etten oikein käy missään ainakaan arki-iltaisin.

Tänään kuitenkin lounaalla pöytäni ympäröivät tuntemattomat mummot. Asiantuntevasti luettelin heille mitä kaikkia kuivakakkuja Hannalla on kahvilassaan myynnissä. He ihmettelivät olenko sen talon väkeä. Mutisin jotain kieltävää. Hetken päästä toinen mummoista kehui hiuksiani ja kun Hanna tuli samaan pöytään syömään, niin mummo Hannalle "tuolla tytöllä on aika hyvä olla, se on onnellinen, onkohan se rakastunut".

Mummot ovat todella pelottavia.

IMG_5114-3

asu
Koru H&M, neule Vero Moda, hame Gina Tricot, leggingsit ja kengät Ellos

Ylläolevat kuteet vaihtuivat työpäivän päätteeksi treenivaatteisiin. Mulla oli tapaaminen pitkästä aikaa trainerini Mariannen kanssa ja suoritettiin kehonkoostumusmittaus. Se on aina yhtä pelottavaa. En ikinä halua nähdä sitä, kun paino ei ole laskenut ja läski on vaan lisääntynyt. Niin ei kuitenkaan kovinkaan usein ole tietenkään käynyt, kun olen liikkunut ja syönyt säännöllisesti.

Tänään odotukset eivät olleet kovin korkealla kuluneen laiskasyksyn takia, mutta loppujen lopuksi ei mitään hurjia muutoksia ollut huonompaan. Rasvaa oli tullut 200 grammaa lisää ja painoa noin muuten 400 grammaa. Tosin onhan tämä koko vuosi ollut sen varjossa aika laiska, kun helmikuun mittauksesta tähän päivään painoa on tippunut vain 3,1 kg.

Syksystä tuli laiska omasta vapaasta tahdostani sekä erityisesti alkusyksyn pelausvalvomisen takia. Sitä se ihastuminen aina teettää ;) Tilanteeseen vaikutti samaan aikaan myös se, että trainerpakettini tapaamiset Mariannen kanssa loppuivat tuohon elokuuhun. Marianne teki mulle vajaan vuoden verran saliohjelmat sekä muuten vaan piiskasi. Ajattelin ensin, että pärjäisin ilman, mutta jouduin kuitenkin nyt nyörtymään ja myöntämään, että paskaahan tuo touhu on ilman omaa personal tsemppaajaa! Yksinkertaisesti tarvitsen sellaisen. Sitä paitsi mulla on ikävä meidän kuperkeikkatreenejä.

sali
Mun hieno saliltapoistumisoutfit vasemmalla! Tarvisin btw uuden juomapullon, joka ei esiinny noissa kuvissa. Nykyinen vuotaa.

Sovittiinkin seuraava tapaaminen tammikuulle ja pääsen sitten toteuttamaan uutta vuotta uudella saliohjelmalla :)

Oli kyllä niin ihanaa treenata tänään pikkuhetki Mariannen kanssa! Tehtiin kuulemma sama olkapäätreeni, jolla Tiina veti tuossa yksi aamu ihan järkyt olkapääpumpit. Mulla ei tullu ihan vastaavat ;)

IMG_5187-8

Tuosta viimesestä kuvasta ei välttämättä uskoisi laatunsa puolesta mun kuvanneen tänä vuonna ihan tosissaan ammattilaisjalkapallojoukkueen pelejä.

2 kommenttia :

  1. hahaa me puhuttiinki olkapäätreenistä siinä ennen ku tulit :D M kysyi että mitä tein niitten pumppien eteen, ja sanoin että no sen setin mitä sillon kerran yhessä ja M totes että ahaa, se on todella hyvä, se on tiedossa nytkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha äläpäs yhtään kerro sille Mariannelle lisää mitään kidutusjuttuja ;D

      Poista