lauantai 21. joulukuuta 2013

Pallopeli tilanteessa 3-2

Huomenta kansalaiset!

Muutama päivä taas mennyt hiljaiselossa, mutta eipä ole ollut mitään erikoista postattavaa ja toisaalta ollut peruskiire. Torstaina kävin aamulla taas salilla ja sitten illalla ratsastamassa. Se olikin vuoden viimeinen ratsastustunti ja meni muuten aika hyvin :) Vastalaukkaa treenattiin.

Eilen olin taas kuvaamassa jalkapalloa, kun SJK pelasi treenimatsin tamperelaisia vastaan (TPV). En ollut aiemmin kuvannut tositarkoituksella Wallsportissa mitään peliä ja olikin vähän hakemista mihin parkkeeraan kamerani kanssa, mutta löysinkin sitten sopivan paikan joukkueiden välistä keskikentän tuntumasta. Wallsportissa ei ole mahdollisuutta kuvata maalien takaa, mikä välillä on ihan mukavaa vaihtelua jalkapallon kuvaamisessa.

IMG_5824-8

IMG_5872-11

IMG_5929-18

IMG_5978-20

IMG_5981-21

IMG_5995-24

Vieläkö muistatte unelmien poikamiehen?!

IMG_6040-1

Itse olin eilen unelmien lumihiutale.


IMG_5741-2
Neuletakki Vero Moda, hame ja leggingsit Gina Tricot, kengät Ellos

Aika harmaata on ollut pukeutumiseni tällä viikolla, mutta olenkin vain yrittänyt sulautua luontoon sillä tavalla. Suojaväri.

Tälle viikonlopulle on kaikenlaista päivätekemistä. Tänään kuulemma pitää futsalia mennä fanittamaan ja jossain välissä ennen sitä ja varmaan vielä sen jälkeen mun pitää siivota mun auto, jota ei kohta enää kyllä autoksi voi edes kutsua. Olen pitänyt liveseurantaa facebookissa yllä jäljellä olevista kilometreistä, jotka sillä pitäisi vielä pystyä ajamaan. Nyt on jäljellä enää 80 kilometriä Vimpeliin. Voipi tosin olla, että joudun tammikuussa jatkamaan jännittämistä sen ratissa, mutta kovin kauaa en sitä pysty tekemään, koska olen ajatellut ehtiä autokauppaan ennen kuin jään välille taas vaihteeksi. Autoni on siis 90-luvun saksalainen ihme, jolla tällä hetkellä on ajettu joku 746000 km. Not bad? Jos jotain kiinnostaa tuollaiset vanhukset, niin ei muuta kun tarjousta sähköpostiin. Ja vastaavasti, jos jollain on myynnissä joku sopivan hintainen dieselvekotin, niin viestiä tulemaan.

Auton lisäksi sinne Vimpeliin pitäisi viedä Pippuri lomailemaan. Ostin eilen apteekista jotain rauhottavaa suihketta sitä varten, koska edellisellä pitemmällä automatkalla suusta tuli lähinnä vain vaahtoa. Ilmeisesti jotain matkapahoinvointia tai pelkäämistä. Toivottavasti nyt sujuisi paremmin, koska Seinäjoellekaan en voi sitä jättää, kun lähden itse joulua viettämään ihan muualle.

Jospa nyt toinen muki aamuteetä vielä ja sitten voisi jo pian tietää pääsenkö tänään siellä Vimpelissä käymään, niin huomenna olisi sitten enemmän aikaa keskittyä pyykkäämiseen sekä pakkaamisen suunnitteluun. Olen tullut ajatuksissani siihen tulokseen, että varmaan parasta, kun otan Turkuun mukaan koko elämäni ;D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti