maanantai 2. joulukuuta 2013

Eka!

Heipähei ja tervetuloa uuteen blogiini!

Olen kirjoitellut vuosia päiväkirjatyylistä blogia nimeltä Väkitukkoilua ja nyt vihdoinkin tuli aika uudistua. Jostain vanhasta irti päästäminen tuntuu uskomattoman vapauttavalta. Vanha blogi jää intternettiin olemaan, mutta saattaa olla, että sen nimi tulee vielä vaihtumaan.

Täällä uudessa osoitteessa postaukseni tulevat luultavasti olemaan aika samaa aihealuetta kuin vanhassakin pois lukien nettipeliasiat. Olen joskus kokeillut postailla vähemmän päiväkirjatyylisesti, mutta lopulta kuitenkin päädyn siihen. Tykkään nimittäin välillä kuvata ihan kaikkea päivän aikana ja siitä ne postauksen sitten syntyvät.

Nettipelien lisäksi elämässäni tapahtuu blogiin asti liikuntaa, suklaan syömistä (tästä en kuitenkaan usein bloggaa, koska muutenhan olisin tosi läski), Turkua, Seinäjokea, muiden urheilua (futis, futsal, ratsastus), siivous- ja väsymysvalittamista, valokuvausta, elämähumalaa, kahvia, teetä ja ennen kaikkea vaatteita. Asukuvia pyrin postailemaan edes silloin tällöin.

IMG_0402-3

Asun kissan kanssa yksiössä. Useimmiten olen liian kiireinen, koska mulla on joku ihmeellinen tauti, jonka oireena on kasata elämä täyteen aikatauluja. Löysin syksyllä vahingossa miehen, johon ei ole vielä kertaakaan mennyt hermot facebooktsätissä (facebookchat kertoo ihmisestä paljon).

IMG_0245

Oon luonteeltani iloisen rempseä ja saan halutessani ihmiset nauramaan. Ainakin kaikki epätosikot. En usein kyllä osaa tuoda sitä puolta itsestäni teksteihin, mutta pari kertaa vuodessa sekin ihme on nähty.

Omistan paljon kosmetiikkaa, vaatteita ja kenkiä, joita en käytä ja niistä olisi pyrkimys eroon vuoden sisällä. Olen sentään jo aloittanut projektin, mutta paljon on vielä tehtävää.

Haaveilen matkustamisesta Pariisiin sekä turkoosien vesien äärelle, mutta vielä koskaan en ole tätä toteuttanut. Ehkä pian.

Mitäs muuta? Saa kysyä :)

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Vouvouvou!! Pitää kahtoa, jos tätä pohjaa pitää kuitenkin vielä säätäävaihtaa, koska en tiedä tykkäänkö harmaista alueista kommenttiboxin pohjalla.

   Poista
 2. Onnea ja iloa uuteen kolopaikkaan!
  Terv. ex-tinnutin joka myös vaihtoi kolopaikkaansa joku kuukausi sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittääkiittää!

   Onkos tinnutin huomannut bilekutsun facessa? :)

   Poista
  2. On toki (ja kiitos!), mutta vielä kovin epävarma, kun on päällekkäisyyksiä ja esteitä yhtäaikaa. Kattotahan!

   Poista
 3. Hih, hauskaa miten sun ja Hanskan blogiuudistuspostaukset tuli mun Bloglovinissa ihan peräkkäin :D Uusia tuulia, jee! ps. en oo ihan varma, tuunko käymään perjantaina. voi olla, että uskaltaudun :D

  VastaaPoista
 4. Onnea uuteen blogiin! Huomisia juhlia odotellessa :) ps. kun haluat vaatteista eroon, muista mua. -hanne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :) Kyl mulla on semmosia vaatteita vaikka kuinka, mutta ne on jossain kellarissa tai autossa..

   Poista