maanantai 30. joulukuuta 2013

Viulusivistyskulttuuria

Olen nyt loppuvuodesta yhtäkkiä vahingossa ajautunut enemmän tai vähemmän musiikin parissa elävien ihmisten keskelle, mikä on tietysti minulle aivan uutta. Tätä ennen eniten musiikista ymmärtänyt tuntemani henkilö on ollut hanska.

Itse olen aikoinaan soitellut pianoa jonkun yhden vihkosen verran, mutta johonkin sekin harrastus sitten vain jäi. Harmi sinänsä, koska pianon soittaminen on ihan hauskaa ja varsinkin hienon kuulosta, jos sitä joku osaava henkilö on soittamassa.

Näin on tietysti kaikkien muidenkin soittimien kanssa. Onnekseni löysin kuin löysinkin viulun tästä talosta ja sattumalta seuranani täällä on henkilö, joka pienen suostuttelun jälkeen suostui sitä vähän soittamaan.

Koirat toimivat hienona taustakuorona :D

..viime yönä heitin koirat ensin pihalle ja vasta sitten otin viulun esiin. Tällä kertaa sain jopa taidekuvata esitystä.

IMG_6374-1

IMG_6376-1

IMG_6377-1

Onko teissä blogini lukijoissa ketään musiikillisesti lahjakkaita persoonia? Sellaisia, jotka osaavat soittaa muutakin kuin suutaan, puhelimella jne..?

4 kommenttia :

  1. Viulua, harmonikkaa ja omaa suutaan soittanut eniten. Siihen päälle sitten kitaraa, pianoa, kanteletta ja ties mitä muuta.

    VastaaPoista
  2. mäkin lähinnä suutani olen soitellut :D siis laulanut... mutta repertuaarista löytyy myös viulu, piano ja basso.

    VastaaPoista