lauantai 11. tammikuuta 2014

Instaweeek

Heipä hei taas!

Edelliskerrasta onkin jo monta päivää, kun olen postannut, mutta tavallaan tykkään ottaa tähänkin harrastukseen marimaisen rentouden. Väkisin tekeminen syö kaiken luovuuden. Aina ja kaikessa. Bloggaamisharrastuksessa sitä luovuutta sitten taas erityisesti kaipaan. Olen myös yhtenä ainoana päivänä tällä viikolla käyttänyt järkkäriä enkä nyt sitten edes ole purkanut niitä kuvia koneelle joten se niistä asukuvista. Puhelinta olen kuitenkin hyödyntänyt..

photo

1. Viikko alkoi huonoilla yöunilla ja juurikin tiistaiksi sovitulla trainerin tapaamisella. Luulin aamulla töissä, että selviän ihan hyvin, mutta lounasajan jälkeen karu totuus paljastui. Olisin voinut salilla mennä nukkumaan penkkipunnerruspaikalle mieluummin kuin tehnyt kyykkyjä Mariannen kanssa niin, että vasta eilen pääsin kävelemään ns. normaalisti ja tänään voisin vaikka jo juosta!
2. Jalkatreenistä tulee uskomattoman tehokas! Kyykkyjä, askelkyykkyjä, lantionnostoja..
3. Olen päivittänyt CV:ni. Olen ollut siitä hurjan innoissani ja antanut sen luettavaksi yrittäjäystävälleni ja vaikka kelle! Tekisi mieli viljellä sitä vaikka ja minne, mutta olen silti hillinnyt itseni vielä. Jos jotain kiinnostaa, niin sähköpostia vaan tulemaan :)
4. Aamutee on maistunut tällä viikolla uskomattoman hyvältä.

photo

1. Torstaina kävin kaupungilla pikaisesti ja näin KappAhlilla uusia treenivaatteita. Eräät pöksyt olivat erityisen hauskat, koska niissä on hanskan lilja.
2. H&M:llä oli hienoja ponihiusjuttuja ja sukkia. Mua harmittaa, kun niistä sukista suurin koko oli 31/33. Eikö lasten puolella enää ole 35/36 ollenkaan? Olisin halunnut hyödyntää!
3. Kävin SJK:n toimistolla taas vaihteeksi ja pitäisi muuten pian joskus käydä vielä kerran.
4. Anttilan vierailulla törmäsin valkosipulipatonkeihin, joiden välissä se mönjä vaan lillu ja sitä oli paaaaaljon!! Ei tuollasia patonkeja saa tehdä. Ei saa!

photo

1. Yrittäjäystäväni pikkuapulainen oli säästänyt eilen minulle taikinaa, kun tiesi mun tulevan kuitenkin lounaalle!! Nomnom!! Vaadin tietysti heti tietää miksei sitä ollut enemmän, koska kiittämätön paskiainen ;)
2. Sain yllättävästi sovittua eiliselle Mariannen kanssa yläkroppapäivän, koska olin menossa salille enivei ja ilman uutta ohjelmaahan se olisi ollut turhan tylsää. Ei vaan sitten ehditty vetää kunnolla koko hommaa, koska mulle tuli muita asioita kesken kaiken. Ei se nyt silti mitään, tuntuu käsissä nyt.
3. Tänä aamuna, kun toisen kerran heräsin, pihalla paistoi aurinko. Ei se enää. Nyt sataa lunta. Is it winter?
4. Clash of Clans -koukutus jatkuu edelleen. Jos joku tyttölukija harrastaa, niin tervetuloa klaaniin. Kuhan vaan ilmoitatte tullessanne ketä olette ja mistä, jotta vähän pysyy kartalla.

On tällä viikolla ollut ilmassa myös surua, mutta se pysykööt poissa täältä. Ja nyt pitää mennä syömään aamupalaa sekä vähän miettiä mihin toimeen tarttuisi ensimmäisenä. Tekemistä nimittäin riittää, kun 2 viikkoa tuli lomailtua muualla.

Ainiin, mut löytää instagramista nickillä @maribeibe.

6 kommenttia :

 1. Oo ai KappAhlillakin on nykyään treenivaatteita! No ylläri, buumi leviää kaikkiin tavan kauppoihin… Mut siis piti sanomani, että oon ettinyt kivoja kuviollisia pöksyjä, joten pitääpä käydä tsekkaamassa valikoima. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siellä oli joku uus kokoelma oikeen :) Mäkin haluisin jotkut kivat pirtsakat kevätpöksyt, mutta saas nyt nähdä tuleeko kuitenkaan hankittua.

   Poista
 2. Eiks toi oo enemmän työhakemus kuin CV? CV:nhän pitäisi olla vain selkeästi luettavissa oleva luettelo työkokemuksesta ja koulutuksesta. Toki yhden epäselvän kuvan pohjalta vaikea sanoa, mutta musta tuossa näyttää olevan lauseita eikä vaan lyhyesti tietoja tyyliin 7/2004 - 2/2007 x paikassa x työssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toi nyt on vaan etusivu. Siinä on pari sivua vielä lisää, missä on asiat, jotka CV:ssä kuuluukin olla kuten työhistoria sekä koulutus.

   Poista