maanantai 20. tammikuuta 2014

Kylmää ja kuumaa

Iltaailtaa. Piti alottaa postauksen kirjoittelu jo hetki sitten, mutta puhelin soi ja nyt pitää ensin hyökätä Clash of Clansissa. Kukaan tyttöjäsen ei ole ilmottautunut meidän klaaniin, joko olisi tulijoita?

IMG_7339-1

IMG_7343-2

Eilen puin kalsarilaatikkoni kirjavimmat leggarit jalkaan ja lähdin kävelylle kamerani kanssa. Piti niitä maisemia päästä kuvailemaan, vaikka alunperin olisin halunnut jonnekin metsään. Metsä sai nyt kuitenkin siirtyä johonkin seuraavaan jaksoon.

IMG_7349-3

IMG_7367-4

IMG_7391-5

IMG_7426-6

IMG_7440-7

IMG_7442-8

Pihalla kylmää, sisällä lämpöstä.

IMG_7463-9

Kukaan ei kertonut, että Seinäjoen urheilutalolla vasta lämpöstä onkin!

Kävin kokeilemassa millaista on kuvata salibandya. Nopeaa, mutta ei mahdotonta.

IMG_7516-5

IMG_7531-6

IMG_7583-9

IMG_7589-10

IMG_7624-15

IMG_7651-17

IMG_7739-25

IMG_7753-26

IMG_7808-1

Etukäteen vähän pelkäsin etten pääse tarpeeksi matalalle/pelaajien tasolle kamerani kanssa, koska laidat, mutta loppujen lopuksi tuolilta käsin ihan ok kuvauskorkeus? Olen jalkapallossa suosinut eniten ihan maatasoa, se vaan on paras.

Salibandy sinänsä lajina ei sääntöjensä puolesta sano minulle oikeastaan mitään paitsi tietysti nyt olen muutamaa eri kohtaa viisaampi, kun satuin istumaan jossain vaiheessa huoltomiehen tms lähistölle ja hän selosti välillä mitä tapahtuu.

Kotijoukkueen huoltojoukkojen läheisyys on muuten paljon parempi paikka sijottautua kuvaajana kuin jalkapallossa vierasjoukkueen koutsit. Ne koutsit nimittäin jostain syystä aina rupeaa juttelemaan mulle sen minkä muulta huutamiseltaan ehtivät.

Kotijoukkue eli SPV oli eilen vielä sarjataulukossa kakkosena (en ole tarkastanut kuinka eilisen tasapelin jälkeen). Vastassa eilisessä pelissä oli TPS. Ottelukoosteesta voi meitsin bongata siinä 10 minuutin jälkeen kovin vakavalla ilmeellä :D Nestehukka oli aika valtaisa tuossa vaiheessa, kun en oikein ollut varautunut siihen vallitsevaan kuumuuteen.

Tänään olenkin sitten taas ollut niissä toisissa ääriolosuhteissa. Piti töissä pukea päälle pipoa ja kaulahuivia sekä toimistossani pahojen päivien varalla lojuvaa ponchoa, jotta tarkeni. Päivällä alkoi sitten vähän jo lämpeämään ja pystyi oleskelemaan ilman erityistä lisävaatetusta. Sää oli upea taas vaihteeksi, koko päivän auringon molemmin puolin taivaanrannassa näkyi ns. sateenkaaret, joku haloilmiö sekin ilmeisesti. Instagramissa (@maribeibe) on kuva!

Eniten odotin kotiinpääsyssä sitä, että näen päivän postin. Koska uusi kirja..

IMG_7857-1

Positiivisuuteni tuppaa katoamaan vähitellen iän lisääntyessä ja haluaisin kovasti pelastaa itseni moiselta masennukselta. Niinpä päätin, että Arin kirja on pakko lukea, koska twitterissäkin jo miehen twiittejä sen verran fanitan. Ihanaa, kun joku jaksaa twiitata ja elää positiiviseen sävyyn, kun itse ainakin olen vähän väliä ihan liian väsynyt.

IMG_7861-1

IMG_7862-1

Ensisilmäyksellä löysin kirjasta pari kohtaa, joissa jonkinlainen huumorikin taisi pilkahtaa ainakin omissa aivoissani ja naureskelin itsekseni.

En vielä tiedä milloin ehdin opuksen ahmia, mutta toivottavasti pian! Mitäs itse olet viime aikoina ahminut? Enkä nyt tarkoita kirjoja välttämättä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti