lauantai 25. tammikuuta 2014

Matkoja erilaisia

Taas myöhäisiltapostailua. Olen tässä arponut postaisinko vai enkö, mutta jotenkin kuitenkin haluaisin nyt julkaista viimepäiviltä muutamat kuvat etteivät jää arkistoihin pyörimään.

Ja mihin ne viimepäivät ovat menneet?

IMG_7959-1

IMG_7962-2

IMG_7966-3

IMG_7969-4

Matkustamiseen. Torstaina lähdin Turkuun. Harmittelin matkalla, kun mielialani ei ollut paras mahdollinen enkä pystynyt ihan täysin nauttimaan todella kauniista maisemista. Aurinko paistoi jäisten puiden takaa ja lopulta väistyi pimeyden tieltä.

Pyhän Olavin kirkkoa piti tällä kertaa käydä ihailemassa vähän lähempää, kun osuin paikalle melkein vielä valoisaan aikaan.

Turkuun saapuminen torstaina oli varmaan tämän viikon yksi parhaista teoistani. Perjantaina kävin hoitelemassa työasioita. Asusta aamulla testikuva, koska miehen asunnossa ei ole kunnollista peiliä :D Onneksi on kamera!

IMG_7979-1

Ja onneksi kerrostalon seinästä löytyy kunnon peili..

IMG_8014-2

Yhmmmmm ja todellista onnea on mies, joka tekee ruokaa. Toni teki ja meitsi sillä aikaa kuvaili päivän Gina-ostoksia.

IMG_8017-3

IMG_8018-4

Törmäsin Ginassa söpöilyalkkareihin ja sorruin johonkin osta 3 -tarjoukseen. Sen jälkeen sorruin samaan kynsilakkaosastolla.

IMG_8021-5

IMG_8026-6

IMG_8030-7

Pitkästä aikaa ihan tosissaan houkuttaisi ottaa vanhat lakat kynsistä irti ja pistää uutta tilalle. Harvoin nimittäin olen niin kynsifanaatikko, että jaksaisin tai edes ehtisin. En kuitenkaan voinut vielä siirtyä kovin söpölle linjalle, koska tänään ollaan oltu vähän toisenlaisissa tunnelmissa..

IMG_8043-1

IMG_8066-2

IMG_8090-3

IMG_8101-4

Myöhemmin päivällä kävin Vimpelissä kysymässä Pippurilta oonko mä vielä sen äiti, mutta pahasti vaikutti siltä, että tuolla elukalla on nyt ihan uusi äiti ja isä. Kyllä se vähän jopa kehräsi mulle, mutta ei se edes sanonu "MÄY". Sen mahakarvat oli hurjan pehmeät kuten koko turkki ja sen takakynnet oli lyhentyneet normaaliin pituuteen :D Selkeästi se nauttii elämästään maalaiskissana :)

IMG_8128-6

Hyvä niin, koska onhan sen elämä aika tylsää ollut mun kanssa, kun en ole edes kotona arkisin hurjan paljon.

Tuosta välistä jäi kai sanomatta, että eilenhän tosiaan ajelin Turusta takaisin Seinäjoelle, vaikka se toki selviää tuosta aiemmasta postauksesta. Viikon päästä pitäisikin sitten matkustaa ihan eri suuntaan eli Jyväskylään! En ole vielä päättänyt ajanko minä vai ajaako pikajunan kuljettaja :P

Tuntuu tosi oudolta olla nyt ihan vaan kotona rauhassa. Ihan kuin en olisi pitkään aikaan ollut. Ja mulla on suklaata! ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti