keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Muumilimpparii ja luontokuvia

Ihan rentoa arkea olin tässä ajatellut elellä, mutta toisin taas kävi. Hirvittävä multitaskaus, kun vihdoin kaupan kautta töistä kotiin pääsi tekemään vähän lisää töitä. Palkkatöitä ja muita töitä. Muutama juttu pitäisi vielä hoitaa, mutta nyt aletaan olemaan jo paremmalla puolella ja pystyn keskittymään tähän huippukivaan bloggausharrastukseenkin.

Pidin viime viikolla lomaa järkkärillä kuvaamisesta, mutta on se taas lauantaista lähtien mukana heilunut, vaikka sekin toki viime viikkoa on. Halusin vaan puhua itseni pussiin tässä kohtaa tai jotain. Oikeastaan en jaksa enää rullata taaksepäin ja selventää, että viime viikolla arkipäivisin ;) Ylikova homma!

Lauantaina kävin moikkaamassa hanskan kissavauvvaa, joka on vähän liian ihanan harmaa.

IMG_6702-1

IMG_6749-3

IMG_6762-4

Teen litkimisen jälkeen me käytiin Cittarissa ja löysin sieltä vaikka mitä ihanaa!! Kuten muumilimsaa tölkissä!!! Ja jotain suklaita.

IMG_6772-5

IMG_6773-6

Tällä viikolla eilen tuli joku yllätyspakkanen. Het kakskytä astetta ainakin. Mutta aurinko paistoi ja oli ihanaa ♥

IMG_6799-8

Kävin salilla kokeilemassa jalkatreeniä, mutta vähän liikaa laittoi vastaan toinen etureisi enkä pystynyt kunnolla askelkyykkäämään. Vielä joskus opin huoltamaan kehoa. Ihan varmasti.

Salilta ulos mennessäni näin taivaalla haloilmiön, joka myös edellisenä päivänä oli ihmisiä ollut ilahduttamassa.

IMG_6843-9

Tänään olenkin sitten lähinnä tullut vasta kotiin ja tosiaan ruokaa pitäisi mennä jo tekemään, ettei iske alhainen verensokeri -kiukku, josta olen aika usein joulukuun iltoina tuntunut kärsivän.

Olitteko te huomanneet muumilimsatölkit? Kaunein luonnonilmiö?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti