sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pikkuhankintoja

Eilen suoritettiin pienimuotoinen muutto Liedon perämetiköistä täl puol jokke sivistyksen pariin. Onneksi näitä tällaisia nörttien keskinäisiä laneja ei tule harrastettua kuin 1-2 kertaa vuodessa, koska ton pöytäkoneen siirtäminen paikasta a paikkaan b on jotenkin työlästä. Ainakin tällaiselle pienelle tyttölapselle. Mun syliin ei mahdu tuommosia hirveitä mötiköitä, pieni söpö Ransu vaan tai sitten joku söpö ihmispoika. Huomenna tuota konetta joutuu taas raahaamaan, koska on kotimatkan aika :(

Taisin mainita perjantaina käyneeni kiertelemässä Hansaa. Ostin jopa jotain.

Untitled

Untitled

H&M:ltä joku pitkähihanen ruskee maksimekko. Se oli taas näitä "ois aika kiva, mutta en mä ny tiiä jaksanko mennä kassan kautta.." eli jos en olisi mennyt, niin olisin jäänyt miettimään miksen ostanut. Toinen samanlainen ostos oli Make Up Storen kulmakarvaväritysjuttu. Body Shopista vähän Shean tuoksuista suihkuttelua ja Sokokselta jotain halpismeikkisiveltimiä.

Seuraavaksi meillä on ohjelmassa miehen tankkipeliturnaus, meitsin meikkaaminen ja sitten reffit meidän Liedon huushollin tyyppien kanssa kiinalaisessa. Kauhee nälkä jo nyt!

2 kommenttia :

  1. Hahaa, jäin hetkeksi melkein miettimään että missä meillon Sokos... Joten jos haluat ottaa rohkean askeleen kohti turkulaisuutta, sano vaan että Wiklundilta - tai vielä mieluummin Wikkeltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks siellä lue jossain Sokos? :D Vai miksiköhän mielsin sen semmoseks :) Wiklund kuulostaa liian vaikealta, mutta eihän sitä tiedä, vaikka oppisinkin tavoille :) Turkulainen tienylitys on ollut hallussa jo kauan ennen tätä turkuvillitystä.

      Poista