sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Pökerryttävää

Eilen oli kylmä! Tänäänkin on kylmä. Koko ensi viikon on ilmeisesti kylmä. Hrr hrr. Onneksi on kuitenkin aurinkoa ja valkeutta.

IMG_7223-1

IMG_7232-2

IMG_7245-3

Lähdin eilen sinne salille kuitenkin. En edes muista milloin olen viimeksi käynyt lauantaina salilla. Ehkä nyt oli jo aikakin rikkoa löhöilyrutiineja. Yläkroppa oli tällä kertaa vuorossa ja tuli ihan tarpeeseen, koska selkäni oli suoraan sanottuna kipeä torstaisen ratsastustunnin jäljiltä. Nyt se on ehkä jo vähän parempi.

IMG_7259-4

Mulla oli kamera laukussa mukana siltä varalta, että lähtisin luontokuvailemaan salin jälkeen ja kun bongasin Tiinan, niin pitihän se hyödyntää..

IMG_7272-5

IMG_7290-6

IMG_7302-7

Sain kulumaan aikaa ihan hirveästi tuohon treeniin, vaikka kyllä se tietysti aika paljon eri liikkeitä sisältääkin. Tuon ylätaljan jälkeen taisin tehdä vielä vähän ojentajia, facepullia, hartioita..

IMG_7317-8

En tiedä oliko treeni turhan rankka, olinko syönyt kuitenkin liian vähän vai oliko pakkanen vaan ihan liikaa noilla siirtymillä, kun Coffariin ryömiessäni hanskaa tapaamaan olin ihan pökerryksissä. Jättimäinen mokkakahvikaan ei tuntunut auttavan eikä sen kaverina syöty vaalea höttövälipala. Kahvittelun jälkeen kävin haahuilemassa kuin zombie Cittarissa, jotta saan naanleipäni päälle voita tänään ja samalla ostin jonkun protskupatukan pika-avuksi. Se kai ihan vähän auttoi ja ajelin kotiin ihan vaan mennäkseni sohvalle maaten, kun ei vaan kyennyt mitään muuta. Jonkun ajan päästä ryömin keittiöön tekemään jotain sapuskaa. Vähitellen kai syöminen ja veden juominen auttoi ja monta tuntia myöhemmin nukkumaan mennessä ei ollut enää ihan niin hirveä olo. Yöunet teki hyvää ja nyt ehkä kykenen taas normaaliin elämään.

Ajattelin ottaa tämän sunnuntaipäivän sopivan rennosti, kun eilen ei tullut pahemmin kotona oltua vasta kuin illalla. Tänään sitten taas pitää iltasella mennä kokeilemaan sitä salibandyn kuvaamista, jei!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti