lauantai 4. tammikuuta 2014

Rakettipoks

Hejssan alla! Ajattelin nyt vihdoin postata nuo uuden vuoden lähistöllä otetut kuvat, jotta päästään elämässä eteenpäin.

IMG_6380-1

Ennen uutta vuotta käytiin keskustassa näkemässä ihmisiä ja syömässä Denniksessä. Saatiin joku maailman hassuin tarjoilijasetä, se lirkutteli mulle jatkuvasti ja heti ekana otti selvää kenet mä aion niistä mun kolmesta miesseuralaisesta viedä kotiin asti.

IMG_6404-1

IMG_6416-1

IMG_6420-1

IMG_6425-1

IMG_6432-1

Clash of Clans on vienyt meidät ihan mukanaan ja kaikki sosiaalisuus on kadonnut sen myötä. Tv:tä katellessa pitää vähän pelata, ennen nukkumaan menoa pitää vähän pelata ja joka välissä.. Toisaalta hyvä, kun toi peli on sen verran hidastempoinen, niin ehkä sen voi unohtaa joskus.

Uutta vuotta vietettiin ihan vaan keskenämme koirien kanssa.

IMG_6441-1

IMG_6477-1

IMG_6482-1

IMG_6497-1

IMG_6590-1

IMG_6595-1

Pari rakettikuvaa sain ja sitten loppui akku. Tiesin kyllä, että se on lopussa, mutta en vaan millään voinut ladata sitä ennemmin :D Ehkä toisaalta joskus hyvä katsella asioita ilman kameraa.

Oon kahtena päivänä saanut leikkiä ns. kotivaimoa, kun mies on ollut töissä. Sen ekan niistä olinkin ihan true kotivaimo, koska pysyin kotosalla ja vähän siivoilin. Eilen mun koko päivä oikeastaan meni kylillä, kun kävin ensin lounastamassa työihmisten kanssa ja sitten vähän kuikulemassa Hansan puolella. Jouduin ajaa autoa Turun keskustassa, jaiks! Joudun kyllä tänäänkin, koska meidän pitää muuttaa täältä Liedosta Turun puolelle tän päivän aikana. Majapaikkamme omistajat aikovat vihdoin saapua kotiin lomaltaan. Tarkoittaa myös sitä, että tarttis varmaan siivota.

Ainiin. Kun viime kuussa oikeassa kädessäni oli hieman jännetupentulehduksen oireita taas vaihteeksi ja sitten oikea jalkakin vihoitteli jotakin, niin nyt olen saanut vasemman ranteeni jotenkin rikki. Se ei kestä mun painoa ollenkaan. Kaaduin viime viikolla kalliolla ja otin tietysti kädellä vastaan, niin siinä se kai meni, mutta outoa, kun vieläkin on jotain. Vanhuus? Aina joku paikka kipeä?

Kohta loppuu tee mukista joten pakko varmaan siirtyä tiskaushommiin. Kattellahan taas!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti