sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Sunnuntaishoppailut: Esprit

Jostain syystä yhdeksi sunnuntaiaamujen rutiiniksi minulle on muodostunut nettikaupoissa surffailu. Silloin on eniten aikaa ja varsinkin rauhaa harrastaa nettishoppailua. Useimmiten tosin tuo surffailuni jää ihan vaan katselun asteelle, kun harvemmin tarvitsen mitään oikeasti.

Tänään surffasin Espritin sivuille ja poimin parit eniten itseäni miellyttäneet asiat teille esiteltäviksi. Espritillä on sporttiosasto ja sen tutkin tietysti ihan ensimmäisenä. Urheiluvaatteiden ostelu on nykyään kaikista hauskinta vaateshoppailua!

Hiljattain päivitetty1

Meinasin hehkuttaa tuota vaaleaa pitkähihasta hupparia, mutta tajusin sitten, että haluaisin antaa noille kaikille kollaasiin tunkemilleni asioille jonkun ylistyslauseen joten joudun varmaan tyytyä sanomaan niiden kaikkien olevan aika täydellisiä. Krhm! Varsinkin kirkkaan siniset kotipöksyt sen hupparin lisäksi, nomnom!

Pakko oli myös mekko-osasto ja kengät käydä katselemassa läpi.

Hiljattain päivitetty2

Musta väljä mekko ei ikinä olisi kovin turha ostos ja nuo vaaleat kengät ovat muuten vaan todella paljon mieleeni. Harmi, että eteisessäni on jo kenkiä ennestään ihan tarpeeksi.. Noista kengistä on täydellisen ruskean sävykin, enkä oikeastaan tiedä kummat ovat hienommat. Ota monta ota kaksi!

Mitenkäs teidän sunnuntaishoppailut?

* postaus toteutettu Espritin kanssa

3 kommenttia :

 1. Moikka!
  Tein itse samanlaisen postauksen espritin kanssa, ja minulle luvattiin siitä rahapalkinto.
  Kauanko sulla kesti että sait ko. palkkion tilillesi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi tuollaista asiaa pitää kysyä anonyymina? :D

   Poista
 2. Höh, odotin kyllä hieman erilaista vastausta!

  VastaaPoista