torstai 20. helmikuuta 2014

Hyvähyvä

Nyt tein sellaisen tempun etten olekaan varmaan ikinä tehnyt. Heräsin tuntia liian aikaisin! Ja tajusin sen vasta, kun olin suorittanut aamutoimet nautinnolliseen aamuteehetkeen asti. Olishan mulle uni vielä sen yhden lisätunnin verran kelvannut. Kiitos minä.

Enpä kyllä mitenkään liikaa pystynyt itseltäni odottamaankaan, kun eilen illalla piti käydä taistelua jotain ällötysoloa vastaan juoden gefilusmehua enkä nyt tiedä onko mun sisälmykset vieläkään tajunneet etten just nyt voi alkaa sairastamaan mitään ristuksen mahatautia tai mitään muutakaan.

IMG_1838-1

IMG_1881

Huomenna mä lähden taas reissuun enkä suinkaan tuolla loppuun ajetulla mersuraukallani. Mun piti lähteä 14:47 junalla etelään ja olin tällä kertaa ajatellut olla fiksu ostaen lipun jo monta iltaa aiemmin. En päivällä jostain syystä sitä tehnyt ja sitten illalla myöhään muistin. Liian myöhään. Täynnähän se jo oli. Note to self: ensi kerralla, kun Turkuun, junalipun osto tiistaina.

Oon jo pari kertaa mennyt sillä 14:47 junalla paikattomana eikä se kyllä kovin mukavaa ole. Viimeksi nyt justiin sain istumapaikan ravintolavaunusta, mutta sitä edellisellä kerralla oli vielä vaikeampaa. Ja viimeksi jouduin vaihtamaan pariin eri otteeseen paikkaani siinä Tampereelta Turkuun menevässä pikajunassa.

IMG_1891

Ihanaa kyllä päästä taas Turkuun. Jokohan siellä on kevät? Aurinko?

Meidän piti mennä lauantaina seinäkiipeilemään, mutta osukin huomiselle kekkerit, niin taidetaan kiipeillä ihan vaan lattiaa pitkin konttausasennossa sitten. Pelottavaa muuten päätyä turkulaisiin bileisiin turkulaisten keskelle. Pitääköhän huutaa niille "hojaantukaa" kuten eräs legenda jonkun kertoo joskus tehneen. Ja tämä tuskin aukeaa muille kuin seinäjokisille..

Ainiin. Menin eteenpäin harrastustyöurallani. Tsek!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti