perjantai 21. helmikuuta 2014

Junat, oh yeah

Mä en kyllä koskaan ole ertyisesti pitänyt junamatkustamisesta. Mulla on aina takaraivossa joku paniikkiajatus, että jos olenkin väärässä junassa. Edelleen, vaikka olen esimerkiksi viime vuonna matkustanut junalla enemmän kuin pitkiin aikoihin. Osaan myös lukea junan kyljestä mihin se on menossa. Paitsi, jos IC-junan jatkona on pikajunavaunuja.

Mun Tampere-Turku -välin IC oli juurikin tuollainen sekasikiö ja mun lipun vaunu oli pikajunavaunu, jonka kyljessä ei lukenut kuin vaunun numero. Pyörin keskellä käytävää vaikka kuinka kauan, että löysin sen oikean paikan. Noh, paikallani istui poika, jolla oli lippu Jämsään. Tampereelta Jämsään. Vaikka olenkin kovin valveutunut Suomen sisäisen maantiedon saralla, en kuitenkaan kovin hyvin hahmota missä se Jämsä nyt oikein on. Juuri siellä päin Suomea, missä en pahemmin käy?

Kuulosti sen verran väärältä, että juoksin pihan kautta sellaiseen IC-vaunuun, jonka kyljessä sentään luki Turku. Etsin ravintolavaunun, selostin työntekijälle tämän jutun ja hän pyysi minua päivystämään konnaria ovensuussa, koska se poika oli ihan väärässä junassa.

Noh, konnari löytyi ja päästiin selvittämään asia. Voi sitä poikaa, mikä paniikki tietysti, koska se Jämsän juna oli lähtenyt viereiseltä raiteelta. :(

Untitled

Ihan tyhmää. Mutta vielä tyhmempää olisi ollut, jos en olisi välittänyt asiasta ja oikaissut sitä, koska muuten se poika olisi istunut junassa Toijalaan asti. Mieluummin varmaan Tampereen asemalta etsii seuraavan junan kuin Toijalasta. Sorry Toijala :D

Huhuh. Nyt istun evakossa ravintolavaunussa, koska sain tarpeekseni koko vaunu kutosesta :D Kai mun silti kohta on mentävä sinne, koska puhelimesta on akku aika vähissä ja pitäisi poukkoilla pitkin Hansaa ennen kuin etsin bussin toisel puolel jokke.

Huhuh.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti