tiistai 25. helmikuuta 2014

Nonnih

Onpas elämä nyt taas ollut kivaa viime aikoina. Viikonloput Turussa nimittäin aina takaavat sen, että on kivaa. Oon jo sen verran puoliturkulainenkin, että osaan ihan ite mennä asemalta Hansan kautta tois pual jokke. Asiaa tosin auttoi se, että facessani lymyää eräs turkulainen bussikuski, jolta urkin, minkä numeron bussi mun pitää ottaa..

Meidän perjantain ohjelmassa oli turkulaisbileet joten pitkästä aikaa piti ihan meikata.

IMG_1933-3

IMG_1958-4

Turkulaisbileet eivät olleet yhtään niin pelottavat kuin voisi luulla. Johonkin baareihinkin me eksyttiin, mutta ei kovin kauaksi aikaa. Grillin kautta kotiin. Jotkut pojat mulle hirveesti nauro siellä grillillä enkä yhtään tiedä miksi.

Lauantai oli ihan hirveä.

IMG_1965-5

Joskus ennen viittä päästiin sentään ulos asti käymään kaupassa ja hakemaan syömistä.

IMG_1982-6

Sunnuntaina viimein jaksettiin ihan keskustaan asti, koska oli pakko päästä Pikku-Torreen syömään superhyvää hampparia!

IMG_2003-7

IMG_2015-8

IMG_2020-10

IMG_2022-11

IMG_2024-12

Sunnuntai oli iltaa kohti jotenkin erikoinen päivä. Hirveästi ulkopuolista draamaa, vaikka itsellä kuitenkin kaikki asiat hyvin. Niin internetissä kuin ihan pendolinossakin. Sain kuunnella koko matkan Tampereelta Seinäjoelle jotain ihmeen parisuhdekriisiä, huhuh. Pelasin koko matkan Clash of Clansia puhelimella ja yritin olla näkymätön.

Sitä samaista pendolinoa odotellessa Tampereen asemalla tajusin, että jätin mun kaikki avaimet Turkuun naulakon alle eteiseen :D Edelliskerralla olin jättänyt alusvaatteita ja jonkun paidan, joista mies toivoi, että ne eivät ole kenenkään muun tai ainakaan hänen itsensä ;)

Onneksi on olemassa hanska, jolla on vara-avain ja talkkari, jolla on töihin vara-avain. Pärjään vallan mainiosti nämä pari viikkoa.

Eilen mulla olikin sitten maailman isoin väsy! Selvisin kuitenkin kotiin asti ja sitten seurailtiin internetdraaman kehittymistä. Mun piti siivota, mutta se sitten vähän jäi...

Mun piti tänäänkin siivota, mutta sekin nyt sitten vähän jäi... Koska ensin mulla oli eräs jännä tapaaminen, jonka myötä elämääni tulee uusia ulottuvuuksia ja sen jälkeen oli voitonkahvit hanskan kans sekä Liisan työajan kuluttamista kosmetiikkakaupassa.

IMG_2039-13

Se mun uusi jännä ulottuvuus. Tulen käyttämään jatkossa aikaani enemmän ulkomaailmassa työnteon merkeissä, mutta luonnollisesti en halua täällä asiasta hirveästi huudella, vaikka toisaalta haluaisin :D Vaikeaa tämä bloggaajan elämä :) Mutta siis, ainakaan vielä en julista koko maailmalle mitään, mutta joskus tulevaisuudessa ehkä.

Tarkoittaa myös sitä, että vapaa-aikani rajoittuu entisestään, musta tulee vieläkin kiireisempi enkä todellakaan tiedä missä välissä siivoan. Blogia en silti jätä! Tästä saattaa jatkossa tulla mun omien kuvien testausalusta ja erityisesti kuvankäsittelytaitojen esittelypaikka. Sitähän se nytkin tosin on ollut, mutta kuvankäsittelytaitoni ovat aika rajatut. Pian sekin todennäköisesti hieman muuttuu, mikä on tietysti hieno juttu!

Katsotaanpa siis mitä tuleman pitää :)

2 kommenttia :