maanantai 10. helmikuuta 2014

Turkki loistaa

Oon nauranu koko päivän tälle:

Untitled

:D

Sitten myöhemmin kuulin kuinka mun pitäisi ruveta stand up -koomikoksi. Taas. Jo toinen kerta, kun joku sanoo niin. Kolmannesta kerrasta menen sitten open miciin?

Mullon ollu tapana salilla aina aukoa päätäni kaikille isoille miehille, kun ne aina omii itelleen kaikki pienimmät painot. Tai niin mä ainakin niitä syyttelen, kun kaikki höpöhöpösiniset on aina hukassa.

Tänään sainkin takasin. Olin ollut reilun viikon poissa salilta ja sitten ne iskivät. Tein kyykkyä smithissä ja kun huilailin hetken, niin yksi mies sieltä jo huuteli jostain nojailusta ja puuskuttamisesta. Yhden jalan kyykkyjen takia jouduinkin keräilemään itteäni istuvaltaan joten kommentoin takasin, että tämä istuminen se vasta raskasta on.

Yhden jalan kyykyt my ass! Edelleen.

Pitäskö huomenna kamera mukaan salille, kun mulla ja Mariannella on akrobatiapäivä?

1 kommentti :

  1. hahah mä kans kuuntelin salaa ja naureskelin teille huutelijoille :D

    VastaaPoista