torstai 13. helmikuuta 2014

Uusi paita

Viime yö oli ihan hirveä. Heräsin vähän puolen yön jälkeen unessani siihen, kun poliisit heittivät jonkun talon ikkunoiden läpi jotain savuavia asioita tupaan aivan kuin me talossa olleet olisimme jotain rikollisia. Sitä ennen samaisen talon ulkopuolella oli jotain hässäkkää. En jostain syystä saanut vainoharhaisuudeltani rauhaa seuraavaan 20 minuuttiin. Loppuyönkin heräilin vähän väliä ja olo tuntui koko ajan raskaammalta. Oikean herätyksen aikaan en olisi millään jaksanut nousta. Torkutin pitempään kuin pitkiin aikoihin. Nyt on nenä tukossa, mutta en nyt usko tämän liittyvän mihinkään flunssaan kuitenkaan. Ennemminkin kämppä kaipaisi imurointia.

Mulla oli jo eilen asukuvia, mutta illat vaan tuppaa välillä menemään kaikkeen muuhun koneella istumiseen. Äsken piti vähän säätää nettipelielämän juttuja kuntoon ja sitten keksin, että no äkkiäkös tässä nyt postaa aamuteetä juodessa.

Niin!

Mulla on uusi paita. Se on H&M:ltä.

IMG_9989-1

IMG_0025-1

Vihdoinkin jotain värejä taas vaatteissa. Kyllä kevät vaan on ihmisen parasta aikaa.

Aamuyöllä näin muuten jonkun kiukku-unen, jossa seikkaili hanska.

IMG_0041-1

Me ajeltiin postin rullakolla kahdestaan Joupin Cittarissa. Rullakko piti laittaa parkkiin ja hanska ohjasi. Seinä lähesty, sanoin, että hiljennä jo! No hanskaa ei paljon napannu, se vaan lisäs vauhtia. Näin, että nyt tulee kolari, hyppäsin kyydistä pois ja päädyin täysiä jonkun toisen rullakon seinää vasten, sen hanskan rullakon kaatuessa päälle. Otti kipeää polviin, en muista mitä vaurioita hanska kärsi, mutta sanoin jotain tyyliin "mitä mä sanoin" tai "etkö voinu sitten uskoa" ja sen jälkeen hanskaa ei enää näkyny. Kai se sitten meni kiukkushoppaamaan Cittariin. Mitähän ihmeen järkeä tässäkin oli?

Noh, se näistä aamuhöpötyksistä. Nyt teetä lisää kitusiin ja sitten työmaalle. Iltapäivällä tuun pyörähtämään kotona ja sitten kohti Wallsportia loppuillaksi. Huomenna varmaan sama fiilis aamulla kuin tänään; väsyttää.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti