maanantai 31. maaliskuuta 2014

Aamupalaaaaaa

Kesäaikaan siirtyminen on aiheuttanut jupinaa facebook-seinällä kuten nämä kaikki vakiojutut ihmisten elämässä välillä aiheuttavat. Itse olen pyrkinyt olemaan autuaan välinpitämätön, koska mitäpä tuolle voi. Kello on pakko siirtää tunnilla eteenpäin ellei halua olla joka paikassa tuntia liian aikaisin seuraavat puoli vuotta.

Salaa olin kuitenkin masentunut. En millään olisi halunnut nousta aamulla, kun kelloni herätti ekaa kertaa 4:45 eli vanhaa aikaa 3:45. Hullua!! Lisäksi aikaisimmilta vuosilta tiedossa oli fakta kuinka nyt on aamusin taas pimeää, kun lähden töihin. Pöh. Peitto korviin ja nukkuis vielä pari viikkoa?

Noh, pakkohan se oli viimein nousta ja tadaaaaaaa ulkona alkaakin pimeä jo väistymään päivän tieltä! Siistiä! Tilanne ei ollutkaan niin paha.

IMG_4446

Aamupalaksi täällä vetelen samaa settiä kuin eilenkin. Bulgarianjogurttia luomuna, Pirkan muromysliä (en todellakaan ole katsonut paljonko sisältää sokeria, aivan sama tässä vaiheessa) ja banaania. Hyvää on!

IMG_4670

Koitan tänä iltana ehtiä katselemaan loputkin elukkakuvat läpi.

Tällä viikolla onkin taas kaikenlaista tekemistä, kun olisi taas siivoamisen aika. Perjantaihin mennessä pitäisi sen lisäksi käydä 2 kertaa salilla, kerran Helsingissä ja kerran lenkillä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti