perjantai 14. maaliskuuta 2014

Autohommat päätökseen

Huhuh mikä päivä!! Taas tätä meikäläisen normaalia arkielämää: lähdin kotoa aamulla 7:00 ja tulin takaisin illalla 19:00 jälkeen.

Muutenkin ehkä koko viikko ollut aika aktiivista toimintaa. Ei pahemmin ole voinut enää nauttia kevätväsymyksestä ja sen varjolla vajota sohvatyynyjen väliin viltti korvissa. Kävin kuitenkin tänään varalta mittauttamassa sekä verenpaineen että hemoglobiinin. Jälkimmäinen oli ihan jees ja se eka oli palautunut normaaliksi yläpaineen osalta, kun edelliskerralla se oli jopa yli 140.

Värkkäsin tosiaan auton parissa oikeastaan koko viikon.

Tänään tosin oli vähän muutakin hommaa. Asensin ensinnäkin kahvilayrittäjä Hanna-Tädin instagramiin. Testikuvasin sinne ekana kuvan kakusta, jonka hävittämisessä autoin Hannaa.

IMG_3402

Hmmm no sen jälkeen oli vähän autohommaa. Piti asentaa yks lamppu, laittaa vähän litkuja sisään ja siivota mitä nyt kerkesi ennen kuin piti lähteä ajelemaan Seinäjoelle.

IMG_3405

Sitten tein epäautojuttuja, jonka jälkeen jatkoin auton lopullista raivaamista. Viimeistelin suorituksen pikapesussa 11 €. En muuten ollut varmaan ikinä käynyt pesettämässä autoa ite ihan yksin ja koska siellä iski joku suljetun tilan kammo, niin otin kameran laukusta ja keskityin johonkin muuhun..

IMG_3413

Peseytymisen jälkeen autokauppahommia, vaikka kyllä yhteen väliin mahtui pikakahvit hanskan kanssa Coffarissa. Ehkä jonain toisena päivänä ei-niin-pikaisesti ja vähemmän myyjän hermostuttamista höpöttämällä liikaa ;)

IMG_3421

Autokauppa suoritettiin lukuisten koeajojen jälkeen loppuun ja nyt minä olen onnellinen uuden auton omistaja.

Toivotaan, ettei ollut huono ostos.

Eikä tässä paljon ehdi keskittymään ostopäätöksen analysointiin, koska huomenna on sitten taas uusi koitos. Menen heittämään yhden työkeikan.. :)

Ja koska kuulin tänään kuinka mulla taas yksi uusi lukija, niin terkkuja hänelle: näikkö kuinka hienot heikurat?! Vielä joku päivä opiskelen ne silmämunasudit ;D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti