torstai 27. maaliskuuta 2014

Ei kahvia

Onko nyt jo torstai? Miten tämä viikko on taas mennyt näin nopeaa? ..luulen, että omassa elämässäni asiaa auttaa mun 12 tunnin työ+muut humputukset -reissut. Eilenkin olin kotona illalla kuuden maissa, kun kävin salilla heti töiden jälkeen.

Lounassalaattipaikassani oli taas leivottu. Piti ikuistaa ihana valkosuklaakakku.

Untitled

Salimeitsie sopiikin samaan postaukseen hyvin..

Untitled

Joudun taas tekemään ruokavaliooni niinkin pienen muutoksen kuin kahvin juomisen lopettaminen. Saa nähdä kauanko tämä pitää, mutta ainakin pitää nyt kokeilla. Erikoiskahvit ei kuulu tähän, koska niissä on muutakin höttöä kuin kahvia. Eniveis, mun maha sanoo poks kahvista ja varsinkin, kun sen yhdistää viljaan. Vilja toinen asia, jota harkitsen seurattavaksi, mutta toisaalta en syö enää tässä elämässä läheskään niin paljon esimerkiksi leipää kuin aiemmin.

Ja hei! Ekaa kertaa elämässäni yritän todella lisätä jotain! No okei tokaa, koska vuosi sitten lisäsin proteiinia. Nyt yritän ottaa tavakseni rouskuttaa porkkanoita kaiket illat. Jostainhan vihannesten syöminen on aloitettava? Ei tosiaan riitä, että lounas koostuu salaatista vaan tarvisi muillakin aterioilla osata syödä niitä.

Eilen taisin syödä illalla aivan liian vähän, koska oli aikamoinen nälkä. En suunnitellut illallispäivällistäni kunnolla alunperin ja se jäi aika ohueksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti