lauantai 1. maaliskuuta 2014

Eläinpiha

Miten musta tuntuu, että pitkästä aikaa taas jotain ihan muuta kuin jalkapalloa? Ne, joita jalkapallolliset kuvat eivät oikeastaan koskaan kiinnostaneet pätkään vertaa, teille on nyt tarjolla shokkiwau-uutinen! En nimittäin enää jatkossa julkaise täällä yhtäkään kuvaa mustakultaisista paikallisista pallon perässä juoksijoista.

Tänään oli Pietarsaaressa Liigacupin peli, mutta minä en lähtenyt sinne kannattajien mukana pönöttämään kentän laidalle vaan ihan rehellisesti nukuin varmaan parin tunnin ihanan lämpöiset päikkärit villaviltin alla sohvalla ja hymyilin herätessäni kuinka ihanaa elämä joskus vain on. Ja kun spotifysta sai jotain biisiä kuuluville, niin ihan itsekseni tanssahtelin ympäri kämppää, join vettä nestehukkaani ja katselin ulos kuinka keväisen näköistä siellä jo on. Elämä ♥

Kerron myöhemmin mikä tämä valokuvauksesta meuhkaamista aiheuttava juttu nyt on oikeen on ja miksi kyllästyin futislihojen vatsisten kuvaamiseen (koska huomasin, että korislihoilla on muuten hauvikset.. eheh!!).

IMG_2437

Elämähän välillä on muutosten aikaa. Useimmat muutokset lähtevät itsestä ja niin tälläkin kerralla kaikki tämä valokuvausasia sekä eilen eräs huomio. Istuin päivällä hanskan kyytiin kädet täynnä mochaccinoja. Sitten ajeltiin talille niin kuin ennen vanhaan. Kyllähän sitä vähän ihmeteltiin, että milloin viimeksi näin on oikein tehty. En muista vieläkään, vaikka kuinka yrittäisin miettiä.

Tuntuu, että viime aikoina on ollut ihan tosi vähän aikaa lähteä hanskan kanssa kahville ja olla sillä reissulla vahingossa 3 tuntia. Kun joskus keksin saliharrastuksen, niin tietysti se söi aikaa hengata ystäväihmisen kanssa, koska viikossa nyt on vain ihan liian vähän aikaa mulle ilmeisesti. Tällä viikolla olen kääntänyt kaiken päälaelleen ja olen jättänyt liikunnan ihan viimeiseksi asiaksi. Näinpä sitten ehdin hienosti tavata hanskan jopa kahtena eri päivänä! Liikuntaa sitten en olekaan tainnut harrastaa kertaakaan, eh.

Mitä pienistä hei? Ainakin viikkoni on ollut todella mielenkiintoinen ja sellainen, että voin tänään kieriskellä onnessani sohvalla villaviltin alla.

IMG_2448

IMG_2487

IMG_2493

IMG_2521

IMG_2590

IMG_2617

IMG_2660
Ystäväni VR ansaitsi yhden kuvapaikan tästäkin postauksesta.

IMG_2774

IMG_2832

IMG_2865

Olin ekaa kertaa kuvaamassa heppoja/kissoja/koiria samalla putkella, millä yleensä kuvaan urheilua. Loistava valinta tuonne ulos!

IMG_2949

Kävin nuo kuvat tänään läpi ja yritin tosiaan edes vähän muistaa kuvankäsittelytaikoja, joita olen nähnyt tällä viikolla käytettävän, mutta ei se nyt ihan niin helppoa ollut. Jotain tuossa nyt äkkiseltään ehkä osasin, mutta tarvitsen kyllä vielä lisää oppia.

Arvatkaa muuten mikä tämä on?! No entisaikojen videopäiväkirja!


Ja nyt kun mulla on sitten photari käytössä, niin kauankohan menee, että mun kuvat on täynnä jotain tekstiä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti