keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Hulluttelut

Noniin nyt on jo viikko puolivälissä ja minä pääsen postailemaan, kun oon saanut aikaiseksi käydä viikonlopun hulluttelukuvat läpi.

Päätin lauantaina viedä turkulaisen maakunta-ajelulle. Käytiin Vimpelissä kiusaamassa Pippuria..

IMG_3301-1

..ei vaan, oikeesti vietiin sille vanha kiipeilypuu ja sehän oli kai maailman onnellisin kissa sen koko lauantai-illan. Ja ehkä vielä vähän sunnuntainakin.

IMG_3310-1

IMG_3313-1

Takaisin Seinäjoen suuntaan lähdettiin Lakiksen kautta. Siellä oli parit tyypit moikattavana pitkästä aikaa.

IMG_3322-1

Ilta vietettiinkin sitten rennoissa meiningeissä kotosalla. Katottiin tv:tä, kunnes turkulainen päätti nukahtaa.

IMG_3336-1

IMG_3341-1

IMG_3343-1

Sunnuntaina rentoilu jatkui tv:n parissa.. terapiasohva toimii kyllä edelleen tosi hyvin :)

IMG_3345-1

IMG_3359-1

Mun sohva on kyllä edelleen yks mun parhaista ostoksista ikinä. Tällä viikolla en ole vieläkään saanut hoidettua sitä mun toista maailman parasta ostosta, mutta eiköhän tänään rupea tietämään milloin se tapahtuu. Auto alkaa olla aika hyvässä kunnossa luovutettavaksi eteenpäin, mutta toki vielä pitää vähän puunata sisältä ja lopuksi tietysti ulkoa päin. Joku lamppukin pitää vaihtaa, mur..

Eilen mulla oli tapaaminen mun trainerin kanssa. Ei varmaan vielä koskaan ole ollut noin salista irtaantunut fiilis, kun on käynyt mittauksessa.. Oon tainnut salitreenata viimeksi helmikuussa..? Marianne komenti mut takaisin treenipuuhiin joten ei kai se sitten auta kuin jatkaa bodaamista.

Tehtiin mulle lukujärjestys yhteistuumin, jossa vähimmäismääränä on pari salipäivää ja ratsastus/joku aerobinen.

Jaaha. Nyt pitää lähteä suorittamaan tätä päivää. Ensin työt, sitten sali.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti