tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kenno, termostaatti ja lämpöläppä

Huomaan, että välttelen postaamista aina, kun elämässäni on jokin epäkohta tai vastoinkäyminen ellei se ole jokin, mikä kaipaa henkistä aukikirjoittamista. Tahdon tulla tänne lirkuttelemaan vain iloisena, mikä on olennainen osa perusluonnettani. Sellainen minä olen. En useinkaan ole vihainen minuuttia kauempaa, mutta usein toki paska-asiat jäävät taustalle muhimaan tunneiksi ja jopa päiviksi.

Olen jauhanut täällä jo varmaan pari viikkoa auton vaihtamisesta eikä se lopu vieläkään. Olin toivonut ostaessani lopulta sen pirun auton, että se olisi kunnossa ja ettei siitä tarvisi huolehtia heti ostamisen jälkeen.

Noh, toisin kävi. Jälleen. Tämän takia minä niin kauan siirsin koko hommaa, koska ysivitosessa mersussa aika moni asia oli hyvin. Tämä kakstuhattakasi pösö sen sijaan aiheuttaa tällä hetkellä verenpaineen nousua sillä, että minun mielestäni se on kylmä. Se on yhtä kylmä kuin kennovikainen ysivitonen mersu joulukuun alussa paukkupakkasilla. Minun mielestäni se ei ole oikein. Ei, vaikka on kuinka ranskalainen.

IMG_3431

IMG_3432
Lauantain kyläasu!

IMG_3461

IMG_3466
Lauantaina kuvasin pitkästä aikaa jalkapalloa taas.. :)

Onneksi on hanska ja meillä on nyt oma vianpaikannuspalvelu. Kysykää mitä vaan autoista, niin me kyllä ratkaistaan ;) hanskan älykkyys ja minun pettämätön logiikka toimivat yhdessä kuin kunnossa olevan Peugeotin lämmitysjärjestelmä!

Kun ulisin tästä myös facebookissa, sain tietysti monta asiantuntevaa ehdotelmaa viaksi kaikilta mahdollisilta tankkipelimiehiltä. Termostaatti, anturi, joku vesipumppuhässäkkä.. Minun ja hanskan mielestä se on termostaatti, muutama sanoi anturia ja viimesin oli tuo veden kiertämisen ongelma.. Tänään saatetaan kuulla totuus, kun käydään näyttämässä autoa hanska seniorille.

Ja oli mikä oli, olisi kiva, kun se toimisi.

Äh. Mun piti tähän samaan niitä heppakuvia, mutta enpäs ollutkaan muistanut säätää niitä ihan loppuun asti. Seuraavaan jaksoon siis!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti