sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Mari somessa ja parit appsit

Meinasin tätä blogia perustaessa, että ihan manuaalisesti linkitän postaukset blogin facebooksivulle. Pari kertaa vissiin muistin ja sitten se jäi muutamaksi kuukaudeksi. Tällä viikolla otin itteäni tukasta kiinni ja laitoin networkedblogsin tekemään asioita puolestani. Nyt blogin facesivu toimii kuten sen kuuluukin ja jokainen postaus linkittyy sinne automatic. Jos siis tykkäät seurailla blogeja facen kautta, niin täältä löytyy tämä blogi :)

facebook2

Toinen ainakin itseäni hyvin paljon kiinnostava juttu on instagram. Sieltäkin meitsi tietysti löytyy (@maribeibe). Peliscreenshottien lisäksi omaa naamaa ja muuta mielenkiintoista tulee sinne tungettua.

instagram2

Sitten pari muuta appsia, jotka puhelimesta löytyvät.

Twitter. Siellä olen vetänyt matalaa profiilia jonkun aikaa, kun ei ole ollut mitään twiitattavaa.


Whatsapp on lähinnä mun ja hanskan viestiliikenteeseen tarkoitettu asia, eipä kovinkaan monen muun kans tuu leikittyä siellä.


Facebook messenger, jonka jo kerran poistin viime vuonna, koska meni hermot idioottimiehiin. Jos mitenkään muuten ei pysty selvittämään ensitilassa miehen idiotismitasoa, niin facebookchatti kyllä kertoo. Vieläkin melkeen nousee verenpaine, kun näitä muistelee :D Noh, nykypäivänä se on mun ja maailman ihanimman miehen viestintäkanava. Satunnaisesti saatan myös ilmotella Mariannelle mitä seuraavaan treeniohjelmaan voisi ottaa..

Untitled

Flickriä käytän puhelimella otettujen kuvien siirtämiseen intternetziin, jotta voin blogata jotain kivaa!


Hyötyapps: googlemaps :D Navigoin sillä itseni aina Turussa perille. Loistava apps! Paitsi lehtikuvauskeikoilla ei niin hyvä.. ;) Ei aivan löydy kaikki uusimmat osoitteet silloin, kun eniten tarvisi.


Noloin tunnustus -apps: Susan Millerin astrologyzone :D Kyllä! Susan kirjottelee loistavat kuukausihoroskoopit :D Nuo päivittäiset on iphonessa ihan tyhmiä, kun jäävät noin lyhyiksi. Ostamalla saisi kokonaiset, androidissa saa ihan ilmaiseksi.


Ja sitten ne ihan parhaat eli Supercellin pelit :) Clash of Clansia on tässä nyt tykitetty joulukuusta lähtien. Townhall levelillä 7 tässä vaiheessa. Uppaaminen ei lopu koskaan.. Jos siellä on joku muukin, joka pelaa tätä ja klaania vailla, niin huikkaa!


Tämän viikon torstaina julkaistiin Supercellin uusin peli Boom Beach appstoressa muillekin kuin aasialaisille tai kanadalaisille joten oon sitten yrittänyt päästä siihen sisään.


Mitäs appsei teidän tulee käytettyä eniten?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti