torstai 20. maaliskuuta 2014

Muutakin elämää

On tässä toki muitakin haasteita ollut kuin auton kanssa värkkääminen. Minähän pidin reilun kuukauden tauon salilla käymisestä, kunnes trainerini Marianne teki minulle lukujärjestyksen, jota minun on orjallisesti noudatettava. Vaikka taivaalta sataisi lampaita tai muuta pelottavaa.

Vieläkin ehkä vähän epäilyttää kuinka pystyn lukujärjestystä noudattamaan, koska olenhan maailman kiireisin akka ja aina voi tulla jotain muuta iltapäiviksi. Kuten auton huoltoa ja katsastamista jne.

Valitettavasti en kuitenkaan pääse kiertämään Mariannen käskyä mistään, koska hän on oikeassa. Jos sen salikäymisen ottaa osaksi päivän aikatauluja tai lukujärjestystä, niin kyllä sinne kerkeää.

Maanantaina ei oikein ehkä ollut mikään paras reenimieli, koska auto, mutta eilen lähti kyllä ihan käsistä! Koska olihan mulla yläkroppapäivä ;) Oli oikeasti piiiiitkästä aikaa mukava treenata!

IMG_4019

Nyt jos pystyn pitämään lukujärjestykseni kasassa enkä siitä poikkea, tulee pienoinen salikoukku taas iskemään.. Ja se ei ole ollenkaan huono. Haluaisin nimittäin nähdä taas sen, kun painoja saa ladata lisää hommaan mukaan. Nyt olen salitellut viimeisen puoli vuotta lähinnä vain ylläpitävästi.

Lukujärjestyksessäni on jokaisella viikolla 2 salia, yksi ratsastus/muu aerobinen sekä venyttelyä. Enemmänkin saa tehdä, mutta en yhtään yllätä itseäni, kun menen minimillä viikot, jolloin mulla tosiaan on muutakin ohjelmaa kuin perusarki.

Itse asiassa laiskuus ei ole ollut syynä saliskippailuihini. Vaan se, että yritän varoa itseni uuvuttamista liiallisella aikatauluttamisella. Pääni ei kestä sitä kovin pitkään ja olen tullut varovaiseksi. Tyhmä pää tietysti on skipannut juurikin sen liikunnan, josta eniten hyötyä elämässä olisi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti