perjantai 28. maaliskuuta 2014

Nyt on kriisi!

Kävin tänään kampaajalla.

IMG_4267

Ja nyt oon ihan kriisissä.

Tolleen sivusta se on ihan ok. Mutta takaa toi blondin ja oman värin raja on kyllä aiiiiivan liian raju. Kun ei se liu'u yhtään. Se liukuminen olisi toki kai vaatinut, että parturitäti olisi saanut läträtä jonkun pohjavärin kanssa, mutta kun en halunnut värjätä koko päätä. Koska oman värin kasvattamisen kova työ.

En halua esitellä tätä teille tässä vaiheessa takaa, kun en tiedä mitä teen sen kanssa. Vakavasti harkitsen huomenna jonkun parturitädin pyydystämistä sekä neuvonantoa. Sitä ennen te voisitte mielestäni myös vähän auttaa. Jos osaatte kuvitella miltä se näyttää rajuna rajana takaa, niin voiko se olla hyvä? Pitäiskö vaan hakea jostain vähän oman värin tapaista ja koittaa häivyttää? Tykkäisin kuitenkin oikeastaan olla ihan vaan ruskeakin.

10 kommenttia :

 1. Jossainhan se raja on oltava..
  menit sitten hevosenlihaa syömään,
  nyt mie romahan.

  VastaaPoista
 2. Anna olla vähintään viikon verran. Katsele rauhassa ja anna pölyn laskeutua. Älä tee ratkaisua kriisissä ja paniikissa. Hyvältä näyttää minun mielestäni, ja varmasti takaakin.

  VastaaPoista
 3. Nii kun ei se liukuminen tule siihen väriin ilman liukuvärjäystä. Eli jos oot sanonu kampaajalle että ei saa liukuvärjätä niin eipä sillä ole paljo ollut vaihtoehtoja. Tuohon vaalennetun rajan päälle olis voinu vielä vetää jonkun lähellä omaa sävyä olevan värin niin ois ollu häivytetympi se raja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liukuvärjäys ei ollut lähelläkään sitä mitä lähdin alunperin kampaamosta hakemaan, mutta koska se mun ehdotus ei kampaajalle käynyt, niin ajatusta piti soveltaa. Minun ehtoni oli, että tuohon omaan väriini ei kosketa. Näinpä sitten tehtiin hiukset sen mukaan, että tuo raja olisi sopinut splashlight-tyyliseen ratkaisuun, mutta latvat taas ei.

   Häivytystä kävin tänään kyselemässä, mutta olisi silti kuulemma pitänyt värjätä koko pää.

   Poista
  2. Joo aika vaikea sanoa että onnistuko tämä vai ei kun et kerro että mitä alunperin lähdit edes hakemaan, mutta monimutkaisempia värjäyshommia on aika hankala toteuttaa jos ei saa koko päätä värjätä. Jos tarkotus oli tehdä splashlight-tyylinen värjäys niin niissä se raja on aika selkeäkin joskus, eli siinä mielessä toi sun väri ei ole mitenkään varsinaisesti epäonnistunut. Jos taas odotit värin tasaista liukumaa ideaan joka ei ollut lähelläkään liukuvärjäystä niin ehkä omat odotukset oli sitten väärät ja kampaajan olisi se pitänyt osata sulle selittää.
   Ja lisäksi musta on ylipäätään hassu ajatus että lähdetään värjäyttämään tukkaa mutta kampaaja ei saa värjätä koko päätä koska omassa värissä oli niin kova homma kasvattaa. Eiks sitte olis vaan parempi olla värjäämättä kokonaan?

   Poista
  3. :D

   Oli tavoite mikä oli, niin ei se poista tosiasiaa miltä lopputulos omissa (ja livenä nähdeiden) silmissä näytti.

   Kun tukkaa on päässä kilometrin verran, niin eipä mua ainakaan kiinnosta pilata parin vuoden kasvatusurakkaa, kun kampaaja ei halua toteuttaa alkuperäistä suunnitelmaani. Eri asia, jos tukka ois niin lyhyt, että värin poiskasvattamiseen menee vain yksi vuosi.

   Ja btw, mikä sinä olet sanomaan meneekö ihminen kampaajalle, vaikkei halua värjäyttää kuin puoli päätä? Ihme kommentti kyllä.

   Poista
 4. Kommentista "hassu ajatus että lähdetään värjäyttämään tukkaa mutta kampaaja ei saa värjätä koko päätä, koska omassa värissä oli niin kova homma kasvattaa. Eiks sitte olis vaan parempi olla värjäämättä kokonaan? " voi jo päätellä, että kyseinen kirjoittaja tietää hiusten kasvattamisesta yhtä paljon kuin sika sateliitista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Pitkistä hiuksista värin kasvattaminen pois kesti 10 vuotta sitten 3 vuotta, nykyään menee vielä vähän kauemmin.

   Poista