keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Pientä autopohdintaa

Nyt rupeaa tämäkin viikko taas toimimaan. Olin maanantaina niin pahalla päällä, mutta tänään alkaa taas olemaan normaali ilon kautta -meininki.

Eilen otin viimein härkää sarvista enkä nyt tarkoita pelkkää siivoamista. Sitäkin muuten harrastin, mutta puoli päivää uhrasin ajatuksiani uuteen autoon.

Mä tarvin auton. Vaikka mersussa takuulla pyörähtäisikin miljoona, niin silti mun on pakko luopua siitä.

IMG_3097

Oon vitkutellu tuota autokauppaan menemistä jo jonkun 1-2 vuotta. Vaikka mua tekniikan ala kiinnostaakin, niin autoihin mulla ei ole ollut minkäänlaista hinkua tutustua tarkemmin. Kunhan sillä on vaan päässy eteen ja taaksepäin. Tietysti tässä vuosien varrella on tarttunut mieleen niiden vikoja ja sillä tavalla olen päässyt autojen maailmaankin hieman sisälle, mutta silti ei vaan nappaa yhtään. Haluaisin auton, joka toimii ja jossa ei ole sähköä sekä muuta tekniikkaa niin paljon, ettei sitä voi edes työntää käyntiin.. Onkohan mahdoton ajatus nykypäivänä?

IMG_3105

Ei voi aivan luottaa siihen, että kaikki tulevaisuudet talvet ovat tällaisia höpöhöpötalvia kuin nyt joten auton pitää osata myös lähteä käyntiin, vaikka olisi Siperian lukemat tiskissä. Niin mersukin tekee. Se lähtee käyntiin joka aamu kuin palmun alta. Silloinkin, kun pakkasta on fantasialukema -30 astetta.

Mulla on pari ehdokasta jo olemassa kyllä. Kävin eilen ajamassa Citroën Xsara Picassolla, mutta omaa mersua on paljon parempi ajaa. Oikeasti! Picassosta kuului äänet sisälle melkeen pahemmin kuin mersusta, vaihteissa ei tainnut ihan kaikki olla kunnossa ja tuulilasi oli hehtaarin kokoinen. Just sen kokonen, että hirvi welcome I'm waiting for you, wanna have some tea? Kyllä hirvellä pitää olla joku konepelti, jota pitkin pyöriä you know. Ei ny heti tarvi tuulilasista sisään tulla.

Noh, onhan tässä joku viikko aikaa katella.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti