lauantai 29. maaliskuuta 2014

Tukkakriisin ratkaisu

Ah, jospa nyt voisi jo vähän postata kuvien kera.

IMG_4209

Perjantaista olisi toki ollut pari kuvaa enemmänkin, mutta sattuneesta syystä jäivät pois. Tässä kuitenkin jotain.

IMG_4219

IMG_4224
Ennen yhtäkään kampaajaa!

Jälkeen kampaajan oli treffit hanskan kanssa kahvipaikassa, jossa lempparimyyjämme taas iloisena odotti meitä.

IMG_4241

IMG_4258
Eih..

Ikinä aiemmin minulle ei ole käynyt näin. Että kampaajan jäljiltä koko homma näyttää paljon huonommalta kuin lähtötilanteessa. Ja että joutuu metsästämään jonkun, joka pelastaa.

Minähän en Seinäjoella asuessani varmaan ensimmäiseen viiteen vuoteen edes käynyt missään täällä kampaajalla. Koska maalla on halvempaa ja sieltä sentään tunsin jotain alan ammattilaisia. Lisäksi kampaamotarpeeni olivat luokkaa tasaus kaksi kertaa vuodessa.

Tämän kaiken takia en nähtävästi vieläkään tiennyt kenen tuoliin kannattaa pörröpäänsä kanssa istua. Nyt tiedän.. ja jos joskus vielä muutan Turkuun, saan käydä tämän kaiken uudestaan läpi.. Hyvän kampaajan löytäminen, oh lord..!

Heräsin tänä aamuna ajoissa ja lähdin heti ysin pintaan kiertämään kylää. Ekassa paikassa ammattitaitoisen oloinen rouvaparturi tiesi heti miten tilanteen voisi pelastaa. Kalenteri kuitenkin oli täynnä keskiviikkoon asti. Kävin hakemassa mochaccinoa mukaan ja jatkoin kierrostani. Joka paikassa oli kalenterit täynnä. Lähestyin eilistä paikkaani ja kävin sielläkin neuvottelemassa pelastuksesta. Kampaajan vaihtoehdot kuulostivat sen verran huonoilta mielestäni, että päätin ottaa sen keskiviikkoajan, jos tosiaan muuta ei löydy. Meinasin jo mennä kotiin, mutta päätin kuitenkin pyörähtää eräässä paikassa, jonka ohi on tullut joskus kuljettua ja ihmeteltyä mikähän uusi paikka tuokin on.

Kalevankadulla sen uusimman punatiilisen kerrostalon takana sijaitsee Lara's Hair & Beauty. Siellä on töissä tukkataikureita.

IMG_4295

Minna teki kalenteriinsa tilaa minun pelastamiseni takia. Odotellessani nautiskelin teetä ja muuta hyvää.

IMG_4309

IMG_4323

IMG_4342

IMG_4346

IMG_4370

IMG_4390

IMG_4395

IMG_4398

Nyt se on hyvä! Parhautta ♥

En tosiaan tiennyt, että meillä on keskellä kylää noinkin hieno paikka! Heille kuulemma tulee tässä joskus kesään mennessä ripsien kestomaskarointi, oi että! En tiedä, että Seinäjoella missään tehtäisiin sitä vielä.

Jos etsitte Seinäjoelta hyvää kampaamoa, niin Lara's on kyllä paikka, jota voin suositella :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti