maanantai 31. maaliskuuta 2014

Villielukat

Mä täällä multitaskaan ihan onnessani. Tunnin päästä pitäisi olla jo nukkumistouhuissa ja tässä olis kaikenlaista tehtävää vielä. Ainakin käsilaukun pakkaaminen huomista Helsinkiä varten on ihan vaiheessa.

Kattelin tuossa eiliset kuvat läpi pikaisesti ja nyt pääsette ihastelemaan taas eläintarhaa.

Ihana tuo Syltty Jadan selässä :)

IMG_4500

IMG_4503

Ja hassu, kun koiralaji tuli vierailulle.. Kissa veti kynnet Jadan selkään, kun koira juoksi talliin :D

IMG_4513

IMG_4563

Niin olihan meitä muitakin bloggaajia tällä kertaa kuin hanska! Tiina otettiin mukaan myös :)

IMG_4571

IMG_4586

IMG_4610

IMG_4635

IMG_4675

Muutkin kuin minä oli villejä..

IMG_4716

IMG_4727

IMG_4733

IMG_4753

IMG_4786

IMG_4845

Kivaa oli, mutta kylymä! Kaupunkilaiset ei oikeen osannu taas pukea.. Lähtiessä paistoi aurinko!!

Oon tänä iltana suhteellisen vähäsanaisella tuulella, kun tässä vaiheessa alkaa jo väsy tuntumaan. Siksi oonkin nykyään siirtynyt postailemaan enemmänkin aamuisin.

Väsytin itse asiassa itseni tänään salilla. Olin maailman voimakkain ja latelin kyykkyihin kunnon painot. Huomenna varmasti kiittelen itseäni, kun kävelen aamulla asemalle ja varsinkin sitten junapönöttämisen jälkeen Ilmalan kävelysiirtymä.

Siinä jo lämmitellessä toivottelin ehtoot isojen poikien puolen yhelle sankarille. Hän kertoi loukanneensa alaselkänsä lauantaina kisoissa. Myöhemmin sitten, kun lantionnostosmith oli varattuna, jouduin virittelemään penkin ja tangon itselleni. Ajattelin, että se penkki pysyisi paikoillaan, mutta paskat.. Pusken sitä aina kauemmaksi ja sitten tekniikka kärsii. Istuin keskellä lattiaa ja huikkasin "hei alaselkämies, voisikko heittää jonkun kiekon tohon taakse". Koko isojen poikien jengi repes mahdottomaan älämölöön "joo, ei oo enää yhtään selkä kipeä, kun nainen pyytää". Hassut pojat. Mutta niin rupes lantionnostot toimimaan!

Jees. Kai tässä pitää kohta mennä pakkaamaan se käslaukku. Ja kyllä, mun murteella se on ilman iitä. Vähän niinku kynslakka. Onneksi en kirjoita aivan kaikkea murteella kuitenkaan..

1 kommentti :

  1. Ja truu plokkaajalla on aina kamera mukana nii!

    Eikai mun murrepläjäykset häiritte ;D onneks en ihan joka kerta nuan hirviästi väännä leviäätti ;)

    VastaaPoista