tiistai 22. huhtikuuta 2014

Huomenta

Olipa se taas yö. Unirytmi ihan sekasin loman jäljiltä, huono olo Parkanon Shellin teemaidosta ja pää täynnä ajatuksia. Kai mä pari tuntia nukuin. Onneksi on tiistai ja päätin, että tänään ei vielä tarvitse salille vaan voin keskittyä arkisiin askareisiin.

Untitled

Eilen oli aika lämmin päivä. Turussa oli puolet populaatiosta ulkona ja jokilaivat ihan täynnä. Se on kuulemma normaalia kesäisin. Voin uskoa! Näytti ihanalta. Vasta Huittisten jälkeen auton mittari näytti alle 20 asteen.

Ennen Kiikkaa meinasin muuten ajaa sorsan päälle. 2 sorsaa taapersi justiin tien yli, kun minä ja joku vastaantuleva kohdattiin sulkaeläimet valtatiellä. Se mun puoleinen pyrähti lentoon onneksi ja kai se toinenkin väisti johonkin eikä uhreja tullut.

Parkanon Shelliltä tosiaan hain vielä iltateetä mukaan, kun siinä kohtaa alkaa yleensä väsyttämään ajaminen oli sitten valosaa tai pimeää. Niiden teemaito oli jotain väärää, koska loppuillan oli ällötys. Todella siistiä kehittää joku maito-ongelma tässä vaiheessa elämää!

Kai tässä pitäisi lähteä töihin päin seuraavaksi..

2 kommenttia :

  1. Onpas siellä ollut lämmin! Täällä pohjoisemmassa tarkeni myös mutta ei nyt ihan noille luvuille päästy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl! Eilenkin oli vielä jotain +17, kun lähdin töistä ja se tapahtui täällä Lakeuksilla. Tänään aurinko paistaa lämpöisesti, mutta seassa on vieno tuulahdus jotain kylmempää.

      Poista