torstai 24. huhtikuuta 2014

Hyvä päivä!

Eilen oli hyvä päivä. Alan kai taas kotiutumaan kotiini ja omaan arkeeni. Niin erikoiselta kuin se kuulostaakin. Tuntui nimittäin alkuviikosta, että yli puolet minusta taisi jäädä Turkuun.

photo

Autolla ajaminenkaan ei yhtään haitannut eilen. Jännä miten siitäkin vaan tykkää kerta toisensa jälkeen, vaikka edelleen päivässä tulee kilometrejä vähintään se 80. Eilen meni yli satasen.. Yli 130 km alkaa olla lähellä totuutta.

Kävin salilla tekemässä vähän käsiä. Olin ns. luistanut käsitreenistä jo viimeiset pari kertaa joten nyt oli aika tehdä kunnolla. Olisi ilmeisesti pitänyt jo aiemmin ihan rohkeasti treenata habaa, koska käsivarteni kiukuttelevat jotain ja ihan lopuksi eräässä laitteessa tulkitsin oireet puristusvoiman uupumiseen. Hyhhyh. Se on perseestä se. I want it back. Puristusvoiman siis. Muutenkin salilla oli taas hirveästi hyvähabasia tyttöjä, määkin tahon!!

Salin jälkeen tulin kotiin pikasyömään ja pikasuihkuun, koska päätin lähteä kuvaamaan pitkästä aikaa jalkapalloa. Seinäjoen historian eka Veikkausliigamatsi kotona.

IMG_5788

IMG_5811

IMG_5848

IMG_5855

IMG_5913

IMG_5937

IMG_5950

IMG_5965

Ei se kuvaustaito ilmeisesti enää mihinkään katoa joten voin ihan huoletta taas pitää jonkun kuukauden tauon pallopelin kuvaamisesta. Vaikka onhan se tosi hauskaa joka kerta!! Siksi mä sinne meninkin, kun tiedän jalkapallopelin kuvaamisen rentouttavan vaikutuksen ja tällä hetkellä yritän pyydystää kaikkia mahdollisia tapoja, joilla pystyy vähentämään stressiä.

Ei siellä kyllä aivan täysin hermo levännyt tällä kertaa, kun tenavat poukkoili maalin takana miten sattui ja yhdessä vaiheessa pojat paini jo melkein kentällä asti. Kukaan järkkäri ei sanonut mitään, joku SJK-takkinen setä sentään kävi karjumassa niille, että miten olis jos ette nyt ihan kentälle asti menis. Mikä siinä on, että aina pitää riehua?! Eikä yhtään ajattelukykyä mikä maa mikä valuutta mikä tilanne.. "No täs on nyt joku tällanen futismatsi, ei täällä ennenkään oo pallo päähän tullu tai maalivahti rysähtäny päälle.."

..juu eipä. Itse ainakin viime kesänä pari kertaa joutunut vetää kunnon väistöliikkeet ettei se pallo tosiaan olisi keskellä otsatukkaa. Emminä sitten tiiä, ei se varmaan satu tollasiin pikkupoikiin niin paljon kuin aikuisiin, niin mitäpä sillä väliä. Eikä sekään ole se pointti sattuuko vai eikö, vaan se, että siellä oli peli ja julkisella paikalla voisi käyttäytyä.

Olen juuri oikea henkilö avautumaan tästä :D

Enivei. Kentän laidalla tuli sen verran kylmä, että kipitin äkkiä kotiin mansikkavalkosuklaaherapussin äärelle ja lorautin sitä tällä kertaa jogurttiseokseen, missä mukana oli mysliä, ruisleseitä ja banaania. Oli hyvvää!!

Huhuh, nyt pitää taas kiitää!

Häiritseekö ketään muuta poukkoilevat tenavat kylillä vai oonko ainoa huonojen hermojeni kanssa? (Mulla kyllä oikeesti on jotenkin pinna kireällä aina, kun justiin toissa päivänä napsu jostain ihan idioottiasiasta..)

2 kommenttia :

 1. Tosi hyviö kuvia oot onnistunut ottamaan!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kalusto futiskuvaamista varten on sopivan hyvässä kunnossa, niin eipä sitä sitten tarvitse enää kuin etsiä hyvä kytispaikka ja alkaa räpsiä :)

   Poista