lauantai 12. huhtikuuta 2014

Ihania öljyjä

Muistatteko aikoinaan, kun postissa tuli Yves Rocherin kirjeitä mukanaan kaikkia jänniä pieniä paperirullia, joiden avaaminen oli aina niin hauskaa ja kiinnostavaa? Onko ne kirjeet edelleen olemassa? Tietääkö joku? Se oli loistavaa markkinointia nimittäin! Yves Rocherilta tuli useinkin tilattua jotain ja jopa mummon pesuhuoneessa saattoi törmätä Yvesin suihkusaippuoihin tai shampoisiin.

Sitten Yves Rocher jotenkin unohtui minulta. Nyt kävin vähän tutkimassa valikoimaa nykyaikaisemmin eli internetzissä. Onneksi valikoimasta löytyy edelleen samoja asioita kuin silloin ennen vanhaan kuten nuo ihanat Monoï de Tahitit. Voiko mikään ihotuote tuoksua niin hyvältä?!

1. Derma-Calm Day Cream on herkälle iholle sopiva päivävoide. Itseä kiinnostavat päivävoiteet, jotka sopisivat ruusufinniin taipuvaiselle leualleni. 2. Traditional Tiare Oil on vartaloöljy, joka korostaa rusketusta ja pidentää sen kestoa :) 3. Sparkling Body Milk - Candied Mallows kosteuttaa ja tekee ihosta pehmeän. 4. Beautifying Dry Oil on kuivaöljy, joka sisältää brasilialaisen andiropähkinän öljyä. Kuulostaa pehmeältä! 5. Lagoon Hair & Body Wash suihkusaippua aaaaaaaaaaaaa :D ♥ 6. Oriental Shower Oil muuttuu suihkussa iholla valkoiseksi tehden ihosta ihanan sileän sekä silkkisen pehmeän. Kuulostaa kokeilemisen arvoiselta :) 7. Dry Body Oil antaa iholle kesäistä hehkua tuoksuen samalla ihanalta. Suosittelen!

Siinä muutama oma valintani.

Nettikaupassa on ilmaiset toimituskulut vielä huomiseen asti joten nyt on hyvä hetki shoppailla!

** postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia :

  1. yvessin tuotteet on ok mutta se lippujen ja lappujen plaraaminen....se on aikuiselle raivostuttavaa...ja silti vuosi vuoden jälkeen mä vaan tilaan...

    VastaaPoista