tiistai 8. huhtikuuta 2014

Illallissalaatti

Läskiydessä taitaa aika usein olla kyse laiskuudesta. Joko liikunnan tai ruuan suhteen, mutta suurimmassa osassa tapauksista taitaa kaatua tuon ruuan puolelle. Niin se ainakin itselläni on ja kyse on pohjimmiltaan todellakin laiskuudessa.

Olen tiennyt jo pitkään, että minun pitäisi lisätä kasviksia ruokavaliooni. En kuitenkaan ole missään vaiheessa ottanut ihan kunnolla tätä asiakseni. Pitäisi ja pitäisi, joojoo.

Vanhat tavat ovat juurtuneet todella syvälle ja toisekseen arjen tiukat aikataulut eivät anna aikaa mielikuvitukselle.

Kiireisen ruokien kuuluu olla helppoja. Niinpä kävin K-Marketin valmissalaattipussihyllyllä ja illalliseni oli loistava! Jos oppisin tätä kautta salaatteihin, niin ehkäpä jaksan jatkossa ihan itse repiä salaatinlehtiä lautasen pohjalle..

IMG_5158

Ruokien kuvaaminen blogiin saattaisi myös motivoida.. Se itse kiinteytyminen ei tietenkään sellaisenaan motivoi yhtään ;)

Oon muutenkin vedelly aika hienosti menneen kuukauden. Tammikuusta helmikuuhun lähinnä lihoin, koska olin päättänyt olla liian kiireinen käydäkseni salilla jne.. Kehonkoostumusmittaus antoi ärsyttäviä lukuja. Noh, sitten tehtiin Mariannen kanssa lukujärjestys, että näinä päivinä käyn salilla ja piste. Niin olen tehnyt, mutta olen myös onnistunut hienosti bulkkaamaan, koska painan varmaan parit kilot enemmän kuin viimeksi. Nyt kehonkoostumusmittaus on nimittäin huomenna..

Tulipahan kuitenkin nähtyä kuinka tehokasta on määritellä itselleen vakiopäivät liikuntapäiviksi. On täysin selvää maanantaisin ryömiä salille, vaikka kuinka väsyttäisi. Siitä se viikko hienosti aina alkaa sitten :)

2 kommenttia :