perjantai 25. huhtikuuta 2014

Jos se ei parane, niin se pahenee

Miten niin nyt on muka perjantai? Ei yhtään tunnu siltä! Ei se toki haittaa, kyllä mä mielelläni makoilen pari päivää sohvalla keräämässä voimia..

Untitled

Eilenkin jouduin vähän makoilemaan, kun meinasi kurkkukipu yllättää kesken päivän. Nukuin reilun tunnin ja siitä sitten vaan uutena ihmisenä ylös, ulos ja lenkille.

Ensin vaan piti tehdä merilevärouhemunakasta, jotta on polttoainetta.

Untitled

Sitten sitä vaan heilautettiin jalka satulan yli ja lähettiin kopotikop.

Untitled

Meillä oli uusi opettaja! Oli tosi hauskaa! Kaikkia erilaisia juttuja kuten eri opettajilla ruukaa olla. Vastalaukat nousi taas loistavasti ja väistääkin osattiin.

Tunnin jälkeen kävin kaupasta ostamassa lottovoiton, mutta siitä en ottanut kuvaa. Sen sijaan kuvassa uusi suihkutteluaine, joka tuoksui ihanan erilaiselta kuin markettisaippuat yleensä. Oon tosi huono valkkaamaan suihkusaippuaa itelleni! Jos en löydä marketista niin sitten suosiolla marssin Body Shopiin ja haen sheaa. Se on luottotuoksu.

Untitled

Ainiin se kurkkukipu. Yöllä vähän tuli muistutusta siitä, ettei se nyt niin vaan tainnut ohi mennä nukkumalla päikkärit, mutta nyt ei onneksi tunnu taas missään. En jaksaisi sairastaa nyt yhtään, kun olen ajatellut latoa seuraavalla salikerralla kulmasoutuun taas hieman enemmän painoja.

Jees, ehkäpä tästä piakkoin ulos ja auton rattiin. Hyvää perjantaita!!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti