sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kestomaskarointi Seinäjoella

Muistatteko, kun mulla oli se pienoinen tukkakriisi ja sain siihen pelastuksen Lara's Hair & Beautysta?

Meillä tuli Minnan kanssa siinä puheeksi muutkin kuin hiusasiat ja sain tietää heille olevan jossain vaiheessa kevättä tulossa ripsien kestomaskarointi. Olin lukenut siitä joskus kauan sitten intternetistä ja jäänyt odottamaan milloin kestomaskarointia saisi Seinäjoeltakin. Halusin nimittäin ehdottomasti kokeilla sitä, koska kestomaskaroinnin pitäisi sopia niillekin, joille on tullut ripsipidennysliimasta yliherkkyyttä kuten mulle kävi joskus aikoja sitten.

Sain viestiä tällä viikolla Laran paikasta, jotta nyt sitä sitten olisi! Soitin samantien varatakseni ajan ja nyt mulla on ripset maskaroitu!

IMG_5999

Luonnostaanhan olen hyvin vaalea ja ripset ovat sopivan pitkät.

IMG_6008

Päätimme ensin kestotaivuttaa ripset, vaikka olinkin ensin sitä mieltä, että ripseni taipuvat itsestäänkin. Luultavasti se on kuitenkin ripsivärin luoma illuusio. En koskaan nimittäin taivuta ripsiäni meikatessa.

IMG_6023

Maskarointi toi ripsiin kirjaimellisesti sitä lookkia kuin niissä olisi ripsiväriä. Sillä erolla, että tämä väri pysyy eikä tarvitse herätä maskarat poskilla.

IMG_6039

IMG_6037

IMG_6041

IMG_6045

IMG_6049

IMG_6055

Toimenpide oli paljon miellyttävämpi kuin ripsipidennysten asennus sikäli, kun siitä enää mitään muistan. Ei kirvelyitä, liian paljon vuotavia silmiä tai mitään muutakaan. Sen kun makoili ja haaveili.

Kestomaskarointi pysyy ripsissä 2-5 viikkoa riippuen tapauksesta. Olen jo nyt innoissani, kun töihinlähtöni nopeutuu tämän myötä. Ei tarvitse meikata erikseen yhtään ellei halua. Parin viikon päästä varmaan kuitenkin koitan metsästää jostain öljyttömän ripsivärin, jos maskarointi alkaa jo hiipumaan.

Kestomaskaroinnissa on samat säännöt kuin ripsipidennysten kanssa: ei vettä tai saunaa vuorokauteen, ei öljyllistä meikinpoistoainetta.

Lara's Hair & Beauty tarjoaa nyt teille kestomaskaroinnin alehintaan, kun sanotte Minnalle olevanne blogini lukijoita. Kestomaskarointi 30 € ja taivutuksen kanssa 50 € (normaalihintaan maskarointi alk. 45 € ja taivutuksen kanssa 70 €). Tarjous on voimassa toukokuun loppuun asti!

* sisältöyhteistyö

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti