sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Pöks!

Kirjoituslukko! Mistä mä oon viimeksi teille kirjoitellut? Mikä päivä tänään on? Sunnuntai? Ihan maanantaiolo koko ajan.

Tässä on nyt pari päivää mennyt mukavan leppoisasti eikä nyt mitään erityistä ihmeellistä ole päässyt tapahtumaan. Paitsi, että olen Turussa ja eilen käytiin ekaa kertaa ajamassa pyörillä pieni kierros tuolla joen vartta pitkin ennen kauppaan menemistä.

IMG_5273

IMG_5275

Meinasi tulla todellinen ongelma tuosta alaselkäkivusta, mutta eilen hieronta, Voltaren ja venyttely sai aikaiseksi jotain parantavaa ja tänään olenkin pystynyt jo elämään normaalisti.

IMG_5287

IMG_5293

IMG_5320

IMG_5324

Oon lueskellu aika mielenkiinnolla nyt tuota hormonitasapainokirjaa ja oppinut mm. että vartti luonnossa aiheuttaa jo mukavasti rentoutusta ja kortisolin laskua ihmisessä :) Oon myös lueskellu kuinka tiimalasikroppaisilla ihmisillä lihakset kasvaa kohisten ja kovasti yritän sisäistää insuliinin sekä kortisolin toimintaa. Terkkuja insuliinille muutenkin, kun nautiskelen tässä samalla hieman pepsinextiä!

IMG_5352

IMG_5353

Oon myös nyt aika monena iltana suunnitellu tekeväni protskulättyjä (siksi kaakaojauhetta mukana) joten päätin lähteä käymään kylillä tänään. Hullut päivät ja kaikki. Meinasin itsekin hieman hullaantua siellä ja innoissani tongin kaikkia sankoja, mutten löytänyt kuin yhden kivan after sun -aineen vaan. Jostain päin Stockaa kävin nappaamassa maustamatonta heraa niitä lättyjä varten ja olihan se herkkupuolikin pakko käydä kävelemässä läpi.

IMG_5359

IMG_5364

Ehkäpä niitä lättyjä sitten huomenna, kun on salipäiväkin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti