maanantai 7. huhtikuuta 2014

Rötköistä rötköimmät

Sain taas viettää viikonlopun ihanasti turkulaisen kanssa samalla sohvalla. Varmaan noin ensimmäinen kerta, kun ei ollut mitään pakollista mihin raahata turkulainen mukana vaan saatiin ihan vaan olla rauhassa sohvalla rötköttämässä. Tuli tarpeeseen, koska viime viikkoina stressimäärät ovat olleet aika huikeita.

Perjantai-iltana menin tietysti asemalle vastaan miestä. Eikä tällä kertaa mikään ihan tavallinen ilta VR:llä. Ihmettelinkin miksi poliisit pörräsivät asemissa jo ennen kuin juna oli saapunut, mutta selvishän se.. Opiskelijajoukolla oli jotkut ihan omat perjantaibileet pikajunassa Helsingistä Kemijärvelle. Parkanossa poliisit olivat kuulemma juosseet junan käytävää jonkun opiskelijan perässä ja lopulta heittäneet muutamat ulos kokonaan.

Oi niitä opiskelija-aikoja ja junabileitä.

Opiskelijaelämän aikana muuten opin tekemään maailman parasta pitsaa. Salaisuus piilee sen pohjassa. Siinä on vettä, hiivaa, öljyä, suolaa ja jauhoja eli ei mitään rakettitiedettä eikä mitään nykyajan protskukotkotuksia.

IMG_5100

IMG_5120

IMG_5122

Toni väsähti kesken The Grand Finalsien tuijottamisen. Me tuijotettiin Wargamingin streamia valehtelematta koko lauantai. Kyse oli siis World of Tanksin jostain eSports-finaaleista. En tarkemmin ole tutustunut mistä oli kyse, kunhan tuli katseltua, kun maailman parhaat tankkipelimiehet pelailivat kilpaa.

IMG_5124

IMG_5130

IMG_5152

Sunnuntaina jatkettiin sohvarötkötystä ja kateltiin tällä kertaa jotain tv-sarjoja.

Ihan parhaita viikonloppuja välillä ne millon ei tosiaan tarvi tehdä yhtään mitään! Nyt jaksaa taas paljon paremmin :) Tosin siihen nyt varmaan vaikuttaa tuo lähestyvä ulkomaan matka eli reilu viikko Turussa, mikä taas tarkoittaa lisää rötköilyä :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti