keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Salimuija

Vanhuus ja aikuisuus yrittää ilmeisesti kovasti hiipiä päähäni, mutta annan niille aina takaisin samalla mitalla. Esimerkiksi tänään heräsin 6:40 eikä väsyttänyt yhtään. Ehti tulla jo nälkäkin ja sitten ei ainakaan saa enää unta. Tein aamupalaa, mussutin menemään sängyssä ja päätin siirtyä nukkumaan "päikkärit" sohvalle. Siinäpä sitten puksuttelin oikeitten ihmisten aamuun asti eli yli kymmeneen nyt ainakin. Läpsystä vaihto, nyt Toni kuorsaa tuolla mun tyynyn ja peiton kanssa.

Hassuinta on se, mikä ajatus mulla käy joka kerta noin aikasin vapaa-aamuna herätessä.. "pitäiskö lähteä aamulenkille Aurajoen varteen".. mutta koskaan en ole vielä lähtenyt. Enkä ole myöskään vieläkään tehnyt niitä protskulättyjä. Joskus mä vielä. Jonain aamuna ja jonain iltana.

Oli kamalan kova homma kampeutua sinne salille täällä uudessa ympäristössä, mutta eilen otettiin se asiaksemme heti aamusta. Eli kolmelta päivällä oltiin salilla.

IMG_5431

IMG_5442

Cardio Gym oli aika hauska pikkusali. Siellä jää vähiin laiskottelu liikkeiden välillä, kun syyrtymä laitteelta toiselle on hyvin lyhyt. Toisin kuin Fressillä saa kävellä aina kilometrin, kun sahaa voimailupuolen ja normisalin välilä.

IMG_5455

IMG_5457

Jälkkäriksi luonnollisesti mössöä jauhelihan kera. Nomnom!

Illemmalla jouduin vielä kerran suhata kylille pyörällä täysiä, kun kävin kahvittelemassa parin herran kanssa. Pimeän tullen Aurajoki kylpi valoissa ja takaisin kotiin pyöräily oli ihan yhtä nautinnollista kuin valoisaankin aikaan. Turku ♥

Tänään olisi kai tarkoitus taas vaihteeksi käydä vähän pyöräilemässä. Ei vieläkään tosin meren suuntaan vaan johonkin ihmeen Kupittaalle. Brrrr.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti