perjantai 11. huhtikuuta 2014

Vihdoinkin!

Ah, vihdoinkin tämä viikko arkisen aherruksen kannalta on ohitse. Hurjaa suorittamista taas ollut jokaisena päivänä ja tänään vielä erityisesti.

IMG_5165

IMG_5210

En enää muista alkuviikkoa, mutta keskiviikon muistan, koska takajalkani ovat edelleen kipeät. Alaselästä nyt puhumattakaan. Poks! Mulla oli sillon se kehonkoostumusmittaus ja tosiaan sain väittää Mariannelle bulkanneeni kuukauden, kun paino oli vain noussut :D Lihasta ei ollut tullut ihan kahta kiloa, mutta puoli sentään. Kai tässä vähän pitäisi taas ruveta kiinnittämään huomiota kuinka paljon sitä sokeria mättää naamaansa.

Olen myös eräästä syystä luopunut mun kanasalaattilounaasta talven aikana ja sen kyllä huomaa. Ehkä pitäisi ottaa se nyt takaisin tuli sitten sanomista vaikka kuinka (kyllä, olen saanut palautetta useinkin lounaastani eräältä taholta..).

Enivei, olin aika varma, että taka- ja etureiteni olisivat maailman eniten jumissa torstaina, kun hevosen selkään pitäisi kiivetä, mutta väärässä olin! Ei tarvinnut Annikan nostaa mua Faben selkään millään kauhakuormaajalla vaan ite menin tuolilta. Sen verran kankea kyllä olin, että hyvä, kun jalka taipui jalustimeen asti. Tarttis varmaan venytellä?

Nooooh. Fabe. En ole taas hetkeen ratsastanut hevosella, jonka jokaisen jalan nostaminen on niin todella hankalaa. "Ai ravissa nämä puomit... eiiiiiii.. käynnissä paljon paree" tuumaili Fabe ja raippa viuhui. Harmittaa melkeen vieläkin, etten tirvassu sitä kerran niin, että se olis vetäny kiitolaukkaa kentän ympäri, kun se ei vaan ottanu opikseen. Joka kierroksella sitä piti muistuttaa, että tämä on ratsastustunti ja sinä olet hevonen, nosta jalkojasi ja mene eteenpäin.

IMG_5222

IMG_5229

IMG_5245

IMG_5257

Tänä aamuna sitten tosiaan ryömin sängystä pihalle, koska olin niin kertakaikkisen jumissa. Olen edelleen. Työpäivän jälkeen olen kantanut osittain painavaakin kamaa autoon eikä selkäni hirveästi tuntunut innostuvan. Sitten, kun sain pakattua, saikin lähteä ajelemaan parit sadat kilometrit kohti Turkua ja kuulopuheiden mukaan autolla ajaminen ei kai paranna tuota selkäongelmaa, mutta onneksi pystyin suhteellisen hyvin suoriutumaan tuosta urakasta.

Oli muuten aika tylsä ajokeli, kun koko matkan vain satoi ja oli harmaata. Kahdeksan aikaan illalla alkoikin sitten Huittisten jälkeen bileet, kun Ylex parasta ennen soitteli ysäribiisejä..

IMG_5263

IMG_5265

Joskus pari tuntia sitten pääsin perille ja tässä on mun hieno Logitech-perhe jo viritetty kasaan :) Ei vaan oikeen tunnu pelit sujuvan joten ehkä tästä voisi mennä nukahtamaan sohvalle tai jotain. Mut jee! Oon Turussa!! Koko seuraavan reilun viikon! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti