perjantai 4. huhtikuuta 2014

Viikon asu

Nuon vaan perjantai?!

Ei ole ollut mikään helppo viikko, mutta tänne asti vaan taas päästiin. Välissä vähän töitä ja sitten tän kämpän siivoamisen kimppuun. Se nyt jäi sitten tälle päivälle kokonaan, kun muille päiville tuli jo muutenkin tarpeeksi ohjelmaa. Eilen seisoskelin reilun tunnin autokorjaamossa ihailemassa, kun autoon vaihdettiin se yksi nivel sekä jarrupalat. Kuluneiden ja uusien jarrupalojen näkeminen livenä pistää kyllä miettimään kannattaako sitä nyt aina niin kaahata ettei ehdi moottorijarruttamaan.

Noh, se lempiaiheestani autoista ja voidaan siirtyä siihen oikeaan aiheeseen eli viikon asuun! Lähes koko viikon minä olen kulkenut H&M:ltä ostamani mustat housut jalassa eikä käytölle loppua näy. Paitsi mielikuvituksen puute yläosan suhteen. Ei sillä etteikö vaihtoehtoja olisi, ne eivät vaan yhtään huvita. Raitapaita on ainoa, joka miellyttää silmääni ilman yhtäkään muttaa.

IMG_4913
Koko setti H&M:ltä!

Eilisen autonkorjauskeikan sekä katsastamisen jälkeen kello oli taas ihan tarpeeksi, kun pääsin kotiin asti, mutta niin vaan raahauduin liikuntalukujärjestykseni mukaiselle lenkille. Tällä kertaa kiersin joenrannan kautta.

IMG_4923

IMG_4934

IMG_4944

IMG_4977

Sitten teki mieli vähän esitellä habaa, joka nyt loppujen lopuksi jäi aika noloksi yritykseksi. Oon kuitenkin lohduttautunu, että jos olisin laihempi, niin mulla olis aika hurjatkin lihakset jo olemassa.. ;)

IMG_5004

Mutta eipä tässä mitään hätää kesäkunnon kanssa, kun oon kuitenkin suunnitellu, että me Tonin kanssa leikitään hylkeitä Turun saaristossa kesällä. Sitä varten on luultavasti ihan hyvä, jos on rasvaa omasta takaa.

Voi myös käydä niin, että meistä tulee Rahkamuijapariskunnan tapaan joku Jauhismuijapariskunta (jauheliha!!) ja me ruvetaan harrastamaan kans pyöräilyä. Sitten me kierretään sitä Turun saaristoa vaan pyörillä ja joskus laajennetaan reviiriä Ahvenanmaalle. Otetaan tietysti hylkeet tarakalle mukaan.

Rahkamuijasta tuli mieleen hänen loistava aprillipäivän postauksensa ja sitä kautta myös eräs aprillipila, johon lankesin EILEN!! Mä selvisin aprillipäivästä huijaantumatta, mutta sitten eilen luin tämän.. Oliskin nyt ollu..

2 kommenttia :

 1. Raita-asu näyttää ihanalta! :> Mua viehättää raidat aina jotenkin näin kevään aikaan.

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä aina keväinen juttu :) Ja varsinkin vaaleella pohjalla jostain syystä :)

   Poista