maanantai 21. huhtikuuta 2014

Viikon varrelta

Mies tekee ruokaa ja minä pakkaan. Parin tunnin päästä pitäisi jo kovasti olla auton ratissa nokka kohti pohjoista. Tylsää. Minulla on tällä hetkellä mielikuvana Seinäjoesta pelkkä betoni. Se ei hirveästi auta kotiinpaluussa.

Miten yli viikko Turussa pystyi kulumaan näin nopeasti?

Alkuviikosta luin joka välissä Hormonitasapaino-kirjaa, mutta se unohtui jossain puolivälissä viikkoa. Pitää jatkaa kotona ajatuksen kanssa. Ainoa muutos oikeastaan, minkä kirjan innoittamana viikon aikana tein, oli Valion normimaidon vaihtaminen luomuun. Parina päivänä vaan tuli niin huono olo kuin olisi juonut pian pilaantuvaa maitoa (mahani on äärimmäisen hyvä ilmoittamaan, jos maito on menossa huonoksi) ja oli pakko hakea kaupasta luomuversio. En jotenkin lähtisi siihen laktoosittomaan litkuunkaan, koska eikös se ole ihan yhtälailla käsiteltyä kuin Valion normimaidotkin? Pitäisi ehkä tutustua aiheeseen vielä tarkemmin ennen kuin näistä kirjoittelee, mutta enivei, luomusta ei ole tullut ainakaan vielä sitä ällötysoloa.

IMG_5504

Keskiviikko taisi olla se päivä, kun meidän piti heittää pyöräretki Kupittaalle. No ei siinä muuten mitään, mutta ennen sitä nukuttiin ainakin kahdet päikkärit ja kello oli jo 6 illalla ennen kuin päästiin pihalle asti. En enää ikinä halua nukkua liikaa! Torstaina oli taas salipäivä ja perjantaina keksittiin lähteä pyöräretkelle Ruissaloon.

IMG_5553

IMG_5556

IMG_5562

IMG_5566

IMG_5573

IMG_5580

Joskus aiemmin taisin mainita kuinka olen himoinnut harmaita leggingsejä ja treenihousuja. H&M:llä olisi ollut ne yhdet joogahousut, mutta niistä on ollut koko ajan parhaat koot loppu eikä kyseisiä housuja ole näkynyt missään niistä kaupoista, joissa olen fyysisesti kierrellyt. Tuossa joku päivä shoppailukierroksellani eksyin Stadiumiin ja sieltä nappasin yhdet juuri oikean sävyiset harmaat pöksyt mukaan.

IMG_5614

IMG_5618

IMG_5625

Ruissalossa oli valkoposkihanhia, kun taas täällä keskustassa saa kuunnella lokkien kirkumista jatkuvasti. Minä tietysti luontokuvaajana ja lintubongaajana heti kameran linssi sulkaeläimissä kiinni.

IMG_5649

Lauantaina kävin heittämässä viikon viimeisen shoppailurentoilukierroksen Hansassa ja reissulleni tietysti testasin vähän Isadoran meikkejä..

IMG_5656

IMG_5666

Illalla tuunattiin Clash of Clans -basea ja maisteltiin vadelmalimukkaa. Keskellä yötä keksittiin lähteä Daily Newsiin, koska white russian meow.

IMG_5671

Ja eilen ryömittiin jokirantaan kahville, koska aurinko, kesä, hyttyset ja Turku.

IMG_5675

IMG_5678

IMG_5695

IMG_5704

IMG_5710

Se munkki, jonka tuosta jokirantakahvilasta sai, oli niin hyvää, että jos nyt jotkut lukijani sattuvat olemaan turkulaisia, niin käykää ihmeessä maistamassa!! Se on se paikka, jonka luukulla lukee jotain tyyliin "koht se sataa kumminki".

Täällä alkaa tuoksumaan tuo ruoka ja nälkä vaan kasvaa. Pitkästä aikaa vähän jauhelihaa! Syömisen jälkeen pitää jatkaa pakkailuja ja ehkä käydä kokeilemassa vieläkö auton ovet aukeaa ja itse auto lähtee käyntiin. Räjäytän koko ranskalaisen, jos se yhtään laiskailee viikon makaamisen jälkeen.

Onnellisia ovat ihmiset, joiden töissäkäyminen ei ole riippuvaista auton toimimisesta.

Olipas mukavaa pitkästä aikaa vähän blogihöpötellä. Seuraavassa jaksossa taas lisää!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti