perjantai 9. toukokuuta 2014

Aamupala: burana

Mulla on taas eilen kulkenu kamera mukana, mutta olin illalla niin väsynyt kaiken ratsastamisen jälkeen, että päätin jättää ne otokset johonkin toiseen päivään. Luvassa muutaman hepan naama! Ja monsterilampaat..

Mä olin eilen tapani mukaan ns. tyhmä tyttö. Menin ratsastamaan, vaikka jalkapohjassani on aika ikävältä kuulostava tulehdus. Puolustukset: mutta kun ei se aiemminkaan ole niin hirveän kipeä ollut, mutta kun ei se aiemminkaan ole ratsastamisesta ärtynyt, mutta kun en mä tienny!!

Jooh, onnistuin saamaan siitä niin kipeän eilen, että odotin jo ennen iltakuutta millon saa ottaa seuraavan buranan. Ja niin kipeä en olekaan taas ollut vajaaseen vuoteen. Korvan puhkeaminen taisi olla viimeksi samaa tasoa. Ja sitä ennen viisuritulehdus.

Mä oon kans aina jotenkin tulehtunu.

Nyt mun pitäisi kai välttää kaikkea kävelemistä. Kyllähän mä periaatteessa salilla voisin käydä käsiä tekemässä, mutta jos oon yhtä kipeä kuin eilen, niin tasan makaan sohvalla pe-su. Koska ensi viikolla olisi tarkotus käydä Mariannen kanssa läpi uutta ohjelmaa ja sitä en haluaisi kyllä yhtään siirtää.

Untitled

Niin tämä tulehdus. Se alkoi pohkeesta, kun se venähti ja sitä sitten piti vähän varoa. Tämä tulehdus on rasitusvamma ja asiaa olisi kovin auttanut, jos vakiona elämääni kuuluisi venyttely. Voin kertoa, että jos selviän tästä ilman kortisonipiikkejä, niin takuulla venyttelen jatkossa säännöllisemmin!

Untitled

Nyt vähän buranaa naamaan ja sitten taas menoks! Muistin jopa laittaa webaston ajastukselle joten kerrankin on autolla lämmin valmiiksi. Ulkona näkyy olevan aika koleaa.

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Tänks! Kyl toi burana vissiin auttaa, mutta ei tietenkään mitenkään pikana.. :P

      Poista