tiistai 27. toukokuuta 2014

Esprit kesän kynnyksellä

Näin kesän kynnyksellä kävin taas hieman vilkuilemassa Espritin tarjontaa. Seinäjoelta katosi talven aikana yksi liike, jonka valikoimat notkuivat tätä merkkiä ja vaikka sieltä ei koskaan tullut mitään oikeastaan ostettua, niin nyt sitä kauppaa on ehtinyt kaipaamaan jo moneen kertaan. Skanssiin näkyi olevan tulossa Espritin oma liike Benettonin tilalle, mutta täällä päin maailmaa ei ole näkynyt vielä oikein mitään merkkejä mistään siinä kohdassa Epstoria.Siksi oikeastaan se Espritin liike olisi livenä ollut kiva, kun olen jo aiemmin katsellut tuota uimistarkoitukseen kelpaavaa pallokuositoppia. Tarvisin sellaisen, mutten niin paljon, että pitäisi heti netistä tilata.

Kollaasiini tarttui muutenkin sinisen sävyjä yllättäen.. Hattu sopisi varmasti kuin nenä päähäni ja tuo kukkakuosipaita on aiiiiivan liian ihana. Olen myös innoissani tämän kesän läpsymuodista, koska helpot kengät on mun laiskan luonteen juttu. Korkkarit on kauniita, mutta välillä niin raskaat etenemisvälineet.

Enkä vain pääse yli noista Espritin laiskotteluvaatteista eli collegejutuista. Tahtoo.

Kollaasista jäi pois tällä kertaa kaikki kesähuitulatopit, mutta niitähän voi jokainen käydä itse ihailemassa heidän nettisivuillaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti