tiistai 13. toukokuuta 2014

Hauiksia

No nyt on lihakset taas ihan eri paikoista kipeät kuin yleensä salin jälkeen. Käytiin eilen läpi Mariannen kans mun uuden ohjelman ekaa osuutta eli selkää ja habaa lähinnä. Marianne ei ollut täysissä ruumiin ja sielun voimissa enkä kyllä minäkään joten tällä kertaa se ei rääkännyt mua ihan liikkumiskyvyttömäksi. Ehkä en myöskään ollut enää koittanut uskotella bulkanneeni tms.

Untitled

Sillä tavalla oli kuitenkin tehokasta, että olen onnistunut saamaan hauikseni kipeiksi pitkästä aikaa. Se tuntuu aika mielenkiintoiselta.

Jalkapohjaani jossain vaiheessa ärsytti seisoskella, mutta ei sen tilanne ainakaan pahentunut. Tässä tulee nyt pari päivää, kun saan lepuuttaa sitä kunnolla.

Jos vaan osaan. Harvassa on ne arkipäivät, etten tee mitään, mutta harvassa myös ne arkipäivät, että olisin kotona.

Mitä te teette ns. lepopäivinä kotona töiden jälkeen?

2 kommenttia :

 1. Arkisin (jos en mee heti töiden jälkeen salille tms.) käyn yleensä kaupassa ja muilla asioilla, siivoilen kotona ja teen isomman satsin ruokaa seuraaviks päiviks. Muuta ei paljon ehdikään, sit jos käy illalla saunassa ja tekee kauneudenhoitotoimenpiteitä, surffaa vähän netissä ja tekee vielä töitä tai lukee jotain muuta, kello onkin pian jo kymmenen ja pitää siirtyä unille :) Ei kauheen jänniä mun illat siis :D
  -Marge

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo isompi satsi ruokaa mun pitäs kans opetella, kun en vieläkään osaa. Mä kulutin mun eilisen perinteisesti laiskottelemalla eli kattelin jonku tunnin Netflixistä jotain leffaa, sit tein ruokaa ja sitten tankkipelin ääreen (jossa alkoi eilen pari viikkoa kestävä kamppanja, joten tulee pelailtua vielä enemmän..).

   Olispa sauna!!

   Poista