lauantai 10. toukokuuta 2014

Lauantain höpötykset

Äh, Seinäjoella liikkuu karhu jossain keskustan lähellä eikä saa mennä ulos. Just, kun olin ajatellu lähteä kauppaan! No ei vaiskaan. En mä ihan vielä ollut lähdössä, mutta kyllä tässä jossain vaiheessa pitäisi Anttilasta jotain pientä kipaista. Toisena vaihtoehtona kyllä oli se Joupin Cittari, jonka pihassa karhu oli joku tunti sitten nähty.

Mun jalkapohja on alkanut paranemaan buranan avulla, mikä on aika kiva juttu, koska eilisen kaltainen väsynyt päivä oli aivan perseestä.

Torstainan vielä olen jopa tehnytkin jotain, tässä muutama kuva.

IMG_6502-1

IMG_6519-1

IMG_6525-1

IMG_6529-1
Blenderissä kananmuna, valkuaista ja puolikas banaani pannulle menossa.

IMG_6545-1

IMG_6553-1

IMG_6584-1

IMG_6590-1

Kävin ratsastamassa toiseksi viimeisen kerran tänä keväänä. Sain ratsukseni tällä kertaa tallin uuden tulokkaan Simon, joka tuntui huuuuurjan korkealta. Pelotti tulla sieltä alas, koska korkeanpaikankammo, mutta pakko se oli.. Simolla oli hurjan pehmeät askeleet paitsi siirtymät ravista laukkaan ja laukasta raviin olisi ratsastaja voinut hallita hieman paremmin. En osannut, keskityin vaan pelkäämään, koska isoooo hevonen. Noin muuten ihanan kuuliainen heppa. Teki justiin mitä pyysin eikä mitään muuta. Sain pohkeet läpi helpommin kuin joillain muilla tapauksilla jne..

Olen tainnut löytää ruokavaliooni nyt jotain järkeä ja sellaisen minulle parhaiten sopivan pohjan. Niinpä olen myös palannut salaattilounaaseeni ja päättänyt pitäytyä siinä, vaikka kuinka tulisi kommenttia ulkopuolelta (tätä on vaikea selittää, eikä edes kuulu blogiin, mutta kyllä..).

IMG_6598-1

Salaattiini ei yleensä kuulu pätkis, mutta eilen se oli keittiömestarin tervehdys.

Nyt alkoi sataa sen verran puhelua ulkomaailmasta, että joutuu mennä tekemään aamupalaa ja lähteä pihalle, vaikka onkin ulkonaliikkumiskielto. "Ei se karhu ennenkään oo ihmisasutuksen keskelle tullut.."

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti