keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Liikuntalukujärjestyksen muutos

Hyvää huomenta!

Eilen oli tosiaan joku älä laihduta -päivä ja mulla kehonkoostumusmittaus. Tällä kertaa en edes yrittänyt väittää Mariannelle, että olisin bulkannu. Tunnustin kaiken ihan avoimesti.

IMG_6436-1

Tässä on taas kuukausi aikaa saada tuloksia aikaiseksi. Olen nyt lopettanut suklaan mussuttamisen eli toisin sanoen aion olla jonkunlaisessa sokerilakossa. Tai ehkä pitäisi minun kohdalla puhua ihan vaan suklaalakosta? Fazer, sorry, en aio tukea toimintaanne enää.

Kuten sanoin, maitorahkat ja raejuustot ei huvita, joten joudun etsimään proteiinit muualta.

Luin eilen jutun, jossa joku oli saanut itsensä pilalle raakaruualla. En ala tähän nyt googlettamaan juttua, mutta joka tapauksessa, tyyppi oli saanut itsensä aika sairaaksi karppaamalla jne ja lopulta ihan viimeisenä vain tajunnut, että hiilarit sopivat hänelle.

Itsehän tajusin syksyllä lopettaa pelkän proteiinin mättämisen, kun kroppa meni ihan sekasin ja tässä sitä on sitten korjailtu pitkin talvea ja edelleen. Kun siinä meni vähän pääkin sekasin ja oikeanlaisen ruokavalion hakeminen ei tunnu olevan turhan helppoa. Joten. Jos pelkästään suklaan syömisen lopettaminen ei tuota tuloksia yhdistettynä uuteen liikuntalukujärjestykseeni, niin tarttee varmaan ruveta syömään iltapalana vaikka perunamuusia.

Normaali kotiruoka, what is that?

IMG_6453-1

Ei tosin pidä myöskään unohtaa sitä kaikkea stressiä mikä tässä myöskin on ollut sekoittamassa. Siitä olen nyt päättänyt päästä eroon.

IMG_6461-1

Eilen oli kahta erilaista himoa: teehimo ja vihersmoothiehimo. Jouduin sitten kuitenkin aamulla laittamaan teetä termospulloon ja ottamaan mukaan työmatkalle. Oli se vaan niin hyvää! Ja tuosta metallipullosta se jopa maistui ihan yhtä hyvälle kuin muutenkin. Muovinen termospullo on ihan kumma.

IMG_6463-1

IMG_6476-1

Smoothie söi friseesalaattia, yhden omenan, kaakaonibsejä muutaman ja vettä. Olisin halunnut vissyä, mutta muistin kesken illan mun ainoan vissypullon olevan joko Turussa tai auton takapenkillä. Luulen, että autossa.

Ainiin, smoothie oli hyvää!

Mun uusi liikuntalukujärjestys tulee olemaan aika kovis näinkin laiskalle ihmiselle. Salia 3 kertaa viikossa, kerran viikossa huoltotunti, pari kertaa lenkkeilyä/pyöräilyä/jotain + venyttely. Odotan innolla! Olen kyllästynyt ainaiseen iltapäiväväsyyn ja siihen etten saa kotona mitään aikaiseksi.

Ja nyt ulos.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti