tiistai 6. toukokuuta 2014

O-ou

Pitkästä aikaa ihan normaali viikko ilman arkipyhiä! 5 päivää töitä, oh my.. Tuli lyötyä kesäloma-ajankohtakin lukkoon joten nyt on taas joku loma jota odottaa.

Mulla on tänään taas kehonkoostumusmittaus. En ole saanut kuukaudessa aikaiseksi oikeastaan yhtään mitään. Stressin määrä on vähentynyt, mikään muu ei. En ymmärrä mihin saan hussattua aina kuukauden elämästäni? Vuoden takainen ruokavalioni vaan on tullut tiensä päähän joten siksi hirveää hakemista. Olen kuitenkin sellainen, että haluan syödä samoja asioita päivästä toiseen, jotta se olisi helppoa. Kuten varmaan kaikki meistä? Meillä on omat rutiinit. Minulla ne ovat olleet koko kevään ihan sekaisin. Maitorahka ällöttää, raejuusto ällöttää, tonnikalakin puoliksi ällöttää.. Joudun opiskelemaan ruoka-aineita ihan eri tyyliin kuin ennen, koska minulla ei ole ollut mitään hajua mistä muusta saa proteiinia kuin lihasta. Tai maitorahkasta.

Untitled

Untitled

Vadelmat eivät ällötä eikä tämä minun aamutee. Maistuu niin hyvältä, että haluaisin ottaa toisen mukillisen mukaan! Oon joskus leikkiny termosmukien kanssa, mutta jotenkin tee ei maistu niistä niin hyvältä. Tarvisin vaan kannellisia pahvimukeja ison kasan. Silleen ekologisesti.

Sitten menoks taas!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti